Den brede, hvide kant i begge sider lyses op af hvidt LED-lys, når du starter en videosamtale.

Poly Studio P21

Poly Studio P21 gir både bilde- og lydkvaliteten i videosamtaler et løft.

av Morten Skeldal Østergaard #Skjerm #Poly
8.1

Poly Studio P21 er en produkttype vi ikke har sett før. Selv om P21 til forveksling ligner på en vanlig dataskjerm, er den i praksis et apparat som først og fremst er beregnet for videosamtaler. Faktisk inneholder P21 både nettkamera, skjerm, lamper, høyttaler og mikrofon.

Du kobler bare P21 til pc-en med den medfølgende USB-kabelen. Da blir den automatisk gjenkjent av datamaskinen og installert som et nettkamera. Når du har installert P21-programmet på datamaskinen, er du klar til første oppringing.

Vi åpnet Google Meet og holdt et møte foran P21, og det var en positiv overraskelse hvor godt det faktisk fungerte. Bilde- og lydkvaliteten kan konkurrere med de beste nettkameraene vi har testet. Bildet blir virkelig løftet av de to lampene langs kanten av skjermen. Lampene lyser mot en bred, hvit ramme på hver side, og det indirekte lyset gir en behagelig, myk belysning av ansiktet slik at det nesten ser ut som om du sitter i et tv-studio. Lyden går klart og tydelig gjennom i begge ender av samtalen, og det er en helt annen og bedre opplevelse enn å holde et møte foran en bærbar pc.

I P21s øvre kant sitter det en praktisk skyveknapp, og den kan du bruke til å lukke nettkameraet rent fysisk slik at du er helt sikker på at ingen kan smugtitte.

Hvis vi kunne velge å endre én ting ved Poly Studio P21, ville det være glassoverflaten på skjermen. Det er en tendens til gjenskinn fra omgivelsene som kan distrahere litt.


+ Flott lyd og bilde

+ Du kan lukke kameraet helt

– Blank skjerm

Conclusion

Poly Studio P21 gir både bilde- og lydkvaliteten i videosamtaler et løft.

Spesifikasjoner

Merke
Poly
Størrelse
21"
Oppløsning
1920 x 1080 pixels
Kontrast
1000:1
Format
16:9
Tilkobling
USB
Høyttalere
2 x 10 watt