Brother DCP-J772DW

Brother DCP-J772DW

DCP-J772DW er en utmerket kontorskriver som leverer raske og gode tekstutskrifter, men fargeutskriftene kunne vært bedre.

av #Skriver #Brother
7.4

Hvis du stort sett skriver ut tekst i svart-hvitt – uten å sette inn bilder – så kan Brother DCP-J772DW være et godt valg.

Den relativt store skriveren er til forveksling lik svært mange andre skrivere, og den enkle designen passer fint inn i de fleste hjemmekontorer. Tekstutskriftene er skarpe og gode, og skriveren leverer ti sider på mindre enn halvannet minutt. Det er relativt raskt og gjør at vi gjerne anbefaler denne skriveren til deg som stort sett skriver ut tekst.

Setter vi inn to bilder i den samme teksten, går det derimot en del tregere, og skriveren bruker nesten fire og et halvt minutt på oppgaven.

Ser vi på bildene i den ferdige utskriften, er resultatet middelmådig når vi sammenligner med konkurrenter i samme prisklasse: Fargene er for lyse og virker litt utvasket, og vi savner nyanser i bildene. Det betyr at detaljene i testmotivet av en rose ikke kommer godt nok frem, og at den svarte bakgrunnen i et barneportrett blir litt for lys.

Likevel er ikke resultatet helt på jordet, og det er utvilsomt godt nok for de fleste vanlige brukere. Skriver du mest ut bilder, finnes det alternativer i samme prisklasse som gir bedre resultater på dette området.

Menysystemet på den klare, trykkfølsomme skjermen er både tidsmessig,   enkel og oversiktlig. Det er spesielt nyttig for deg som har begrenset tålmodighet når det gjelder å sette opp ny elektronikk. Det går lynraskt å koble skriveren til et trådløst nettverk, og det er lett å oppdatere fastvaren til skriveren eller endre utskriftsinnstillinger på skjermen.

+ Rask

+ Trykkfølsom skjerm med brukervennlig meny

– Litt utvaskede farger i fotografier

– Middels kontrast

Konklusjon

DCP-J772DW er en utmerket kontorskriver som leverer raske og gode tekstutskrifter, men fargeutskriftene kunne vært bedre.

Spesifikasjoner

Merke
Brother
Type
Flerfunksjons blekkskriver
Farve el. S/H
Farge
Papirstørrelse
A4
Oppløsning, skriver
6000 x 1200 dpi
Antall blekkpatroner
4
Nettverk
802.11b/g/n
Mål
40 x 34,1 x 15,1 cm
Papirskuffer
100 / 20 ark