Printeren er forholdsvis høj, men den optager ikke meget mere skrivebordsareal end et par A4-ark.

Brother DCP-L2530DW

DCP-L2530DW er en skriver som bare gjør det den får beskjed om, og den skriver ut side etter side i et fint tempo.

av Morten Skeldal Østergaard #Skriver #Brother
8.5

Brother DCP-L2530DW er en skriver av den typen som bare gjør det den får beskjed om, uten at du trenger å bekymre deg for uttørkede blekkpatroner eller konstant papirstopp. Den bare skriver ut side etter side. Skriveren skriver ut sort/hvitt-sider i god hastighet, og det sitter en utmerket A4-skanner i lokket til fotokopier eller skanninger til datamaskinen. Skanneren er selvfølgelig i farger, selv om du bare kan ta sort/hvitt-kopier på DCP-L2530DW. Det er ingen sak å skrive ut fra pc-en og Brothers app på telefonen, og du kan også bruke Apples Airprint til å skrive ut direkte fra apper på iPhone eller iPad.

Skriveren spyttet ut 17 sort/hvitt-sider i minuttet under testen vår. Alt fremsto skarpt og flott. Hvis du trenger å skrive ut på begge sider av papiret, kan skriveren automatisk snu papiret og skrive ut på den andre siden også.

Det er enkelt å åpne alle luker, klaffer og skuffer i skriveren, og alt føles solid. I bunnen av skriveren er det en stor skuff med plass til 250 A4-ark. Den lille skjermen er i sort/hvitt, og det er bare plass til to linjers tekst. På den annen side trenger du ikke mer, for du kan uten problemer stille inn skriveren til for eksempel å ta flere kopier, og du kan se innstillingene på skjermen.

Brother DCP-L2530DW er på alle måter en skriver som ikke gjør noe stort vesen av seg. Den er svært stillegående – selv da vi kjørte hastighetstesten vår og skrev ut en halv papirskuff.


+ Enkel tilgang til lokk og skuffer

+ Stor papirskuff

– Liten sort/hvitt-skjerm

Conclusion

DCP-L2530DW er en skriver som bare gjør det den får beskjed om, og den skriver ut side etter side i et fint tempo.

Spesifikasjoner

Merke
Brother
Farve el. S/H
S/H
Papirstørrelse
A4
Oppløsning, skriver
600 DPI
Nettverk
Wi-Fi 4
Mål
41 x 39,8 x 27,2 cm
S/hv-sider per minutt
17