Brother P-touch Cube

Brother P-touch Cube

Skriver ut på gavebånd.

av #Skriver #Brother
8.2

Brother er kanskje mest kjent for flerbruksskrivere, men de lager også mye annet.

P-touch Cube er en liten, portabel etikettskriver som er batteridrevet og kan styres fra en app på telefonen. Det er lett å pare enhetene, men skriveren slår seg av etter noen minutter, og deretter må den kobles til mobilen på nytt. Det tar ikke lang tid, men det er litt upraktisk hvis man skal skrive ut mange etiketter. I appen kan du velge mellom forskjellige skrifttyper og størrelser, og det finnes til og med et bibliotek med symboler som kan skrives ut på etikettene.

En etikett kan inneholde en tekst og maksimalt tre symboler. Det finnes en rekke ferdige etiketter i den tilhørende appen, Brother Design & Print, men du kan selvfølgelig også lage dine egne fra bunnen av.

Det er ikke helt lett å finne ut hvordan appen virker, og det følger ikke med noen veiledning. Derfor er det bare å prøve seg frem til man får det til. En smart funksjon gjør det mulig å skrive ut på et spesielt selvklebende gavebånd. Dermed kan du dekorere pakker med et bånd som har en personlig tekst. Det er verdt å merke seg at en eske med fire meter bånd koster over 100 kroner, så det er ingen billig fornøyelse. Til gjengjeld er resultatet sjarmerende. Det tar to minutter å skrive ut en meter gavebånd.

Det er mye pent å si om P-touch
Cube, eller PT-P300BT som den også heter. Den er ganske rimelig, og du kan skape mange forskjellige etiketter med et profesjonelt utseende. Skriveren er liten og enkel i bruk, og den lager ikke mye lyd. Du bør imidlertid kjøpe en strømadapter hvis du har tenkt å bruke den mye.

+ Skriver flotte etiketter

+ Kan også skrive på bånd

– Litt plundrete å komme i gang

Konklusjon

En morsom og god etikettskriver.

Spesifikasjoner

Merke
Brother
Type
Etikettskriver
Farve el. S/H
S/H
Mål
115 mm (b) x 61 mm (D) x 115 mm (H)