Den store skærm gør det nemt at betjene printeren.

Canon I-Sensys Mf455dw

Canons laserskriver er enkel å betjene takket være en kjempestor fargeskjerm.

av Morten Skeldal Østergaard #Skriver #Canon
8.1

I-Sensys Mf455dw er Canons forslag til en seriøs sort/hvitt-laserskriver til hjemmekontoret eller små bedrifter. Laserskriveren kan både skanne og kopiere, og den har en stor papirskuff til A4-ark og en romslig hylle til utskriftene, så I-Sensys Mf455dw er klar til å spytte ut mange sider når du har behov for det.

Skriveren skriver ut både tekst og grafikk i god kvalitet. Selv i stor forstørrelse under vårt elektroniske mikroskop var kantene på bokstavene i en tekst veldig skarpe.

De vanligste funksjonene, som kopiering og skanning, styres enkelt med den store, flotte fargeskjermen øverst på skriveren. Skjermen gjør det også enkelt å få skriveren koblet til nettverket når du skal stille den inn før du skriver ut for første gang.

Når vi skulle skrive ut fra pc-en, kunne det ta opptil 15–20 sekunder før skriveren våknet og begynte å skrive ut. Det føles som lenge hvis du sitter og trenger en utskrift litt kjapt. Men når skriveren først var i gang, spyttet den ut de sort/hvite utskriftene i et høyt tempo. Etter at den første utskriften hadde landet på skriverens utskriftshylle, kom det ut ca. 34 sider i minuttet. Skriveren tar ikke spesielt stor plass på skrivebordet, men papirskuffen, arkmateren, skanneren og utskriftshylla får til sammen skriveren til å rage ganske godt opp i høyden. Det er ikke en skriver du setter i en hylle, for når lokket til skanneren skal åpnes for å ta en fotokopi, er det nærmere én meter fra topp til bunn på skriveren.

Vi skrev ut en hel papirskuff med cirka 250 sider da vi testet skriveren. Vi opplevde å få papirstopp én gang underveis i utskriftsprosessen, men det var ganske enkelt å åpne skriveren og ta ut papiret slik at utskriften kunne fortsettes.


+ Stor og flott skjerm

+ Romslig papirskuff

– Ventetid på første side

Conclusion

Canons laserskriver er enkel å betjene takket være en kjempestor fargeskjerm.

Spesifikasjoner

Merke
Canon
Type
Skriver
Papirstørrelse
A4
Oppløsning, skriver
1200 x 1200 DPI
Oppløsning, skanner
600 x 600 DPI
Tilkobling
USB 2.0
Nettverk
Wi-Fi 4
Mål
45,3 x 46,4 x 39,2 cm
Papirskuffer
250/
S/hv-sider per minutt
34