Canon Pixma G4500

En utmerket blekkskriver som gir gode fotoutskrifter, og som først og fremst er billig i drift.

av #Skriver #Canon
7.6

Man oppdager raskt at Canon Pixma G4500 har store blekktanker. De er nemlig gjennomsiktige og synlige på begge sider av fronten – svart til venstre og fargene cyan, magenta og gul på høyre side av skriveren.

Før du tar i bruk skriveren må du åpne den og helle blekk i tankene. Det er enkelt, og vi klarte det faktisk uten å søle en eneste dråpe. Du kan skrive ut opptil 6000 sider med en full svart blekktank. Blekkmengden i flaskene passer nøyaktig til tankene. Innvendig ser skriveren ut som et kjemiforsøk, med slanger på kryss og tvers. Det tar skriveren rundt fem minutter å pumpe blekk gjennom slangene, før den er klar til bruk den første gangen. Oppsett og utskrift går svært raskt med de gode appene og programmene fra Canon.

Utskriftene er av høy kvalitet. De er fri for sjenerende striper som man noen ganger ser fra billige skrivere, og det tekniske testarket vi skrev ut, ble overbevisende skarpt. Fargene har likevel en tendens til å bli en tanke for mettet. Det går også ut over mørke områder i bildet, der detaljene forsvinner. Man må imidlertid være svært kresen for å bli direkte skuffet over resultatene. Godt eksponerte bilder gjengis nemlig svært godt.


+ Oppfyllbare blekktanker

+ God skarphet

– Litt for mettede utskrifter


Forhandler og pris:

www.prisjakt.no

Konklusjon

En utmerket blekkskriver som gir gode fotoutskrifter, og som først og fremst er billig i drift.

Spesifikasjoner

Merke
Canon
Type
Blekkskriver med fyllbare tanker
Farve el. S/H
Farve
Papirstørrelse
A4
Oppløsning, skriver
4800 x 1200 dpi
Oppløsning, skanner
1200 x 600 dpi
Antall blekkpatroner
2 patroner + 4 tanker
Fargesider per minutt
5
S/hv-sider per minutt
8,8