Utskrift direkte på overflaten av en vanlig cd-, dvd- eller Blu-ray-plate.

Canon Pixma PRO-100S

Du får faktisk imponerende – men litt for fargerike – fotoutskrifter fra en skriver til en forholdsvis overkommelig pris.

av #Skriver #Canon
8.2

Canons Pixma PRO-100S er for deg som krever det lille ekstra av fotoskriveren. Den skriver ut i opptil A3-format, og det er nesten små plakater. Bildene er skarpe, og fargene kommer nesten ut av papiret. Du må imidlertid være forberedt på at fargene ikke er helt som i originalbildet på pc-en og justere dem deretter. Hudtoner blir for eksempel noe mer rødlige. Det gir mer liv i bildet, men gjør det også vanskelig å forutsi nøyaktig hvordan resultatet kommer til å se ut. De fleste som gjerne skriver ut bilder hjemme, blir nok likevel fornøyd.

Pixma PRO-100S kan også skrive ut direkte på cd, dvd eller Blu-ray. Det gjøres ved å legge platen i en lille plastholder som skyves inn i skriveren.

Vi finner åtte blekkpatroner under dekselet. De er i samme størrelse som i rimeligere Canon-modeller. Du må med andre ord være forberedt på å bytte patroner ofte hvis får for vane å skrive ut i A3-format.

Vi sjekket først prisen på Pixma PRO-100S da vi var ferdige med å skrive ut testsider, og ble positivt overrasket: Utskriftskvaliteten tyder nemlig på at prisen er vesentlig høyere, men den er faktisk ikke høyere enn for Canons egne, små flerbruksskrivere for hverdagsbruk.


+ Kan skrive ut direkte på cd eller dvd

+ God pris i forhold til kvaliteten

– Litt for voldsomme farger


Laveste pris:

www.prisjakt.no

Konklusjon

Du får faktisk imponerende – men litt for fargerike – fotoutskrifter fra en skriver til en forholdsvis overkommelig pris.

Spesifikasjoner

Merke
Canon
Type
Blekkskriver
Farve el. S/H
Farge
Papirstørrelse
A3
Oppløsning, skriver
4800 x 2400 dpi
Antall blekkpatroner
8
Mål
68,9 x 38,5 x 21,5 cm
Fargesider per minutt
6 sider i minuttet
S/hv-sider per minutt
7 sider i minuttet