Canon TS6150

Canon Pixma TS6150

Canon har lagd en fantastisk god skriver som klarer alle oppgaver på en god måte. Vi savner likevel litt fargemetning i bildeutskriftene.

av #Skriver #Canon
7.0

Canon TS6150 er storebroren til TS6050, som tidligere har fått ganske pen omtale i Komputer for alle. Canon fortsetter i samme stil med TS6150, som leverer gode tekst- og fargeutskrifter via trådløst nettverk fra både pc og telefon.

Canon Pixma TS6150 passer fint inn i de fleste kontorer. Den tar lite plass og er et godt valg for et mindre kontormiljø. Den svarte lille saken er dessuten lett å sette opp. Den fire tommer store trykkfølsomme fargeskjermen hjelper deg fint gjennom installeringen av de fem medfølgende blekkpatronene, og etter noen minutter er du klar til å skrive ut fra pc, smarttelefon eller via Wi-Fi Direct, der du oppretter et direkte trådløst nettverk mellom enheten og skriveren. Skriveren er dessuten ganske støysvak, og det er ingen selvfølge i denne prisklassen. Menysystemet er oversiktlig og brukervennlig hvis du vil endre forskjellige innstillinger.

Kvaliteten ligger godt over middels, uten å være helt på topp. Motivene blir skarpt gjengitt, svarte områder er virkelig svarte og det er ingen påfallende fargestikk i utskriftene. Kontrastforholdet er også godt, men fargemetningen kunne vært bedre, og det hindrer en toppkarakter. Vi savner litt snert i fargene, og bildene virker en smule utvaskede.

Vanlige tekstutskrifter holder også høy kvalitet og skrives ut i et brukbart tempo: TS6150 skriver ut ti ark med ren tekst på 2,5 minutter, og det er godkjent. Derimot tar det noe mer tid å skrive ut kombinasjoner av tekst og bilder. Da bruker skriveren nesten seks minutter – det er ikke uhørt langsomt, men imponerer heller ikke.

+ Generelt gode fargeutskrifter

+ Raskt og enkelt oppsett

– Fargemetningen kunne vært bedre

Konklusjon

Canon har lagd en fantastisk god skriver som klarer alle oppgaver på en god måte. Vi savner likevel litt fargemetning i bildeutskriftene.

Spesifikasjoner

Merke
Canon
Type
Flerfunksjons blekkskriver
Farve el. S/H
Farge
Oppløsning, skriver
4800 x 1200 dpi
Antall blekkpatroner
5
Nettverk
802.11b/g/n
Mål
37,2 x 31,5 x 13,9 cm
Papirskuffer
100 / 20