Printeren kan udskrive på mange forskellige formater.

Canon Pixma TS705

En liten og god skriver som leverer utskrifter av høy kvalitet takket være de fem blekkpatronene – og det er ingenting å si på prisen.

av Morten Skeldal Østergaard #Skriver #Canon
8.4

Det er ikke alltid nødvendig å gjøre det så komplisert. Ta for eksempel den lille og rimelige skriveren Pixma TS705 fra Canon. Den er blant de skriverne som fra tid til annen dukker i tilbudsavisene far elektrokjedene, men det er ikke det samme som at den er et mindreverdig produkt.

Pixma TS705 har nemlig en fin balanse mellom pris og funksjoner. Canon har nemlig brukt sparekniven på de rette stedene.

Den har ingen innebygd skanner, og den lille skjermen er monokrom, men har de funksjonene du trenger. Du kan for eksempel se om de fem blekkpatronene er i ferd med å tømmes, og du får beskjed hvis papiret har satt seg frem i skriveren.

De aller billigste blekkskriverne har etter hvert blitt så gode at det er sjelden vi ser egentlige feil som fargestikk eller streker i fotoutskrifter.  Det er heller ikke noe problem med TS705. Skriveren leverer bilder som er gode nok for de fleste.

Vi sammenlignet fototest­arket fra en mye dyrere halvprofesjonell skriver, og TS705 var bare litt svakere når det gjaldt kontrast og naturtro farger. De mørke områdene har en tendens til å flyte litt sammen, slik at detaljer går tapt i skyggene, men i det store hele er utskriftene skarpe og gode.

Det har også blitt plass til et par miljøvennlige funksjoner. TS705 kan automatisk skrive ut på begge sider av arket, og skriveren slår seg av automatisk når den har stått ubrukt i noen minutter.


+ Gode utskrifter

+ Utskrift på dvd

– Få funksjoner

Konklusjon

En liten og god skriver som leverer utskrifter av høy kvalitet takket være de fem blekkpatronene – og det er ingenting å si på prisen.

Spesifikasjoner

Merke
Canon
Type
Blekkskriver
Farve el. S/H
Farge
Papirstørrelse
A4
Oppløsning, skriver
4800 x 1200 DPI
Antall blekkpatroner
5
Tilkobling
USB
Nettverk
802.11ac
Mål
Mål: 37,2 x 36,5 x 15,8 cm
Annet
Strømforbruk: 23 watt, 0,9 watt i hvilemodus