Canon Pixma TS7450

Pixma TS7450 er en liten og allsidig skriver som leverer utskrifter i en kvalitet de fleste vil være fornøyd med.

av Morten Skeldal Østergaard #Skriver #Canon
8.1

TS7450 er en ny alt-i-ett-skriver fra Canon som gir mye for pengene. Den skriver ut, kopierer og skanner i høy kvalitet, og det er ingen funksjoner vi egentlig savner.

Skriveren har bare to blekkpatroner: en svart og en med farger. Det betyr at du må bytte fargepatronen så snart du slipper opp for én av fargene. Derfor er modellen best egnet for deg som ikke har det helt store behovet for å skrive ut.

De fleste skrivere gir i dag utskrifter med så høy oppløsning at det er vanskelig å se forskjell på skarpheten. Det er først og fremst fargegjengivelsen som skiller den ene skriveren fra den andre. TS7450 klarer seg egentlig ganske godt, og ved første øyekast er fargene i testutskriftene naturtro og fine. Hudtoner er verken for rødlige eller for bleke. Det er først når vi sammenligner utskriftene med referansebildene fra en mer enn fire ganger så dyr skriver, at vi ser svakhetene til TS7450.

Det er nemlig lite detaljer i mørke områder, ganske enkelt fordi skriveren ikke har mange nok farger til å gjengi alle nyansene i testarket, som ble skrevet ut på en skriver med åtte blekkpatroner. Likevel synes vi det er viktig å understreke at de aller fleste sannsynligvis vil være mer enn fornøyde med utskriftkvaliteten til Pixma TS7450.

Skriveren har en liten, men god høykontrastskjerm som er lett å lese uavhengig av lyset i rommet. Det ville likevel vært fint hvis det hadde vært mulig å vippe den ut, slik at man kan se vinkelrett på skjermen enten man sitter eller står.

TS7450 har automatisk dupleks. Det vil si at skriveren kan skrive ut på den ene siden av arket og deretter trekke papiret tilbake og skrive ut også på den andre siden. Det sparer både tid og papir og er en fin funksjon for en skriver i denne prisklassen.


+ Brukbar utskriftskvalitet

+ Mange funksjoner

+ God pris

Conclusion

Pixma TS7450 er en liten og allsidig skriver som leverer utskrifter i en kvalitet de fleste vil være fornøyd med.

Spesifikasjoner

Merke
Canon
Type
Alt-i-ett-skriver
Farve el. S/H
Farge
Papirstørrelse
A4
Oppløsning, skriver
4800 x 1200 dpi
Oppløsning, skanner
1200 x 2400 dpi
Antall blekkpatroner
2
Tonerkapasitet
180 sider (300–400 sider med XL-patron)
Tilkobling
Wi-Fi, USB-kabel
Nettverk
Wi-Fi 4
Mål
40,3 x 36,4 x 20,6 cm
Papirskuffer
100 ark
Utskrift, A4-foto
3 minutter og 49 sekunder