Alle hovedfunktionerne er kun et enkelt tryk væk i printerens menu.

Canon Pixma TS8351

Pixma TS8351 er en skriver i enkelt design som skanner, skriver ut og kopierer i god kvalitet.

av Morten Skeldal Østergaard #Skriver #Canon
9.0

Du får overraskende gode utskrifter og et fint utvalg av funksjoner med multifunksjonskriveren Canon Pixma TS8351.

Skriveren har et enkelt design i enten svart eller hvitt, men på innsiden skjuler det seg seks blekkpatroner som sørger for å skrive ut både tekstdokumenter og bilder av høy kvalitet. Det tok mer enn tre minutter å skrive ut et 15 x 10 cm bilde av høyeste kvalitet, så det kan ta litt tid å skrive ut feriebildene – men det er verdt ventetiden. Det går derimot en del raskere med tekstdokumenter der vi skrev ut 16 sider i løpet av ett minutt.

Pixma TS8351 er lett å betjene via den store fargeberøringsskjermen. Menyene er pedagogisk bygd opp, og de tre mest brukte funksjonene – skriv ut, skann og kopier – fyller hele hovedmenyen med store og tydelige ikoner. Øvre del av skriverens front kan felles ut, slik at kan se hva sammen alle Hue-lampene dine gjennom en Hue Bridge at det for alvor er fornuftig å utstyre hjemmet med de smarte lyspærene. Da kan du nemlig styre lampene rom for rom, og du kan også slå lyset av og på når du ikke er hjemme. Filamentpærene bruker ikke samme LED-teknologi som andre Hue-pærer, så de bruker litt mer strøm. Derfor har de også en lavere energimerking. som skjer på skjermen. Du må imidlertid være litt forsiktig med skriveren, for alle løse gjenstander som skuffer, brett og hyller er laget av ganske spinkel plast.

Vi hadde litt problemer med å få skriveren til å koble seg til vårt trådløse nettverk, men da det først var på plass, var det heller ingen sak å skrive ut fra Canons app til mobilen. Du kan også skanne bilder direkte til mobilen fra Pixma TS8351.

 


+ Enkelt design

+ God skjerm

– Spinkel plastkonstruksjon

Conclusion

Pixma TS8351 er en skriver i enkelt design som skanner, skriver ut og kopierer i god kvalitet.

Spesifikasjoner

Merke
Canon
Type
Multifunksjonsskriver
Farve el. S/H
Farge
Papirstørrelse
A4
Oppløsning, skriver
4800 x 1200 DPI
Oppløsning, skanner
2400 x 4800 DPI
Antall blekkpatroner
6
Tilkobling
USB
Nettverk
Wi-Fi 4
Mål
43,5 x 31,6 x 14,5 cm
Papirskuffer
100
Utskrift, 10 x 15 cm foto
3 minutter og 12 sekunder
S/hv-sider per minutt
16 sider/minutt