Epson Expression Home-445

Epson Expression Home-445

Epson-skriveren lager vertikale striper på bildeutskriftene.

av #Skriver #Epson
6.4

Epson omtaler selv skriveren Expression Home-445 som en ”Small-in-One»-skriver på grunn av den kompakte størrelsen. Den er da også beregnet på hjemmekontoret. Vekten på litt over fire kilo og målene på 39 x 30 x 14,6 centimeter passer perfekt: Expression Home-445 gjør ikke mye vesen av seg, selv om den står på et skrivebord av beskjeden størrelse.

Oppsettet går stort sett som en lek: Det er lett å sette inn de fire patronene, og innstillingene endres på skjermen (som ikke er trykkfølsom) ved hjelp av pilknapper. Wi-Fi-oppsettet er også greit nok, men menyene og ikonene virker overraskende utdatert. Det har ikke så stor praktisk betydning, men gir ikke det beste førsteinntrykket når man sammenligner med mer tidsmessige konkurrenter.

Utskriftshastigheten er ganske god med tanke på prisen for denne skriveren. Ti tekstsider er unnagjort på litt over to og et halv minutt, mens ti sider blandet tekst og bilder tar litt under fire og et halvt minutt. Det er mer enn godt nok – uten å være direkte imponerende.

Også kvaliteten på utskriftene er god, i hvert fall ved første øyekast. Svarte områder er virkelig svarte, og fargene fremstår som ganske naturtro. Ser vi nærmere etter, savner vi likevel litt kontrast, og det er et par vertikale streker som skjemmer helheten. Det trekker  ned utskriftskarakteren, og det er synd, for resultatene er faktisk høyst brukbare. Når det er sagt, så kan  man neppe forvente all verden av en skriver til denne prisen, og de fleste vanlige brukere vil nok mene at den er mer enn god nok.

Konklusjon

Samlet sett er dette en god skriver til prisen. Dessverre er det antydning til vertikale streker på fargeutskriftene, og det trekker litt ned.

Spesifikasjoner

Merke
Epson