Epson WorkForce Pro WF-3725

Epson WorkForce Pro WF-3725

En stor kontorskriver med høy hastighet og god kvalitet på utskriftene.

av #Skriver #Epson
8.0

Hvis jeg skulle brukt 1500 kroner på en ny skriver, ville jeg valgt Epson WorkForce Pro WF-3725. Har du et mindre budsjett, finnes det rimeligere alternativer som også leverer gode resultater. WF-2725 gjør det imidlertid godt på alle punkter.

Oppsettet er raskt unnagjort. Installering av de fire medfølgende blekkpatronene og tilkobling til trådløst nett går helt smertefritt. Menyen føles også mer profesjonell enn hos konkurrentene: Den er minimalistisk og lett å finne frem i, og det finnes mengder av tilkoblingsmuligheter: Du kan velge å skrive ut fra datamaskinen eller smarttelefonen via Wi-Fi Direct, Epsons egen app, Apple AirPrint, Google Cloud Print eller NFC.

Utskriftshastigheten er god: Ett minutt og tolv sekunder for ti sider med tekst er suverent. Bare tre minutter og 20 sekunder for ti sider med både tekst og bilder er også svært bra. Dessuten er utskriftskvaliteten stort sett upåklagelig. Motivene i fargeutskriftene har god kontrast som fremhever detaljene. Bildene virker skarpe og har god fargemetning. Fargene er ganske naturtro, men antydningen til gulstikk er et mindre ankepunkt som blant annet er synlig i mørke områder.

Selvfølgelig kan man si at kvaliteten og hastigheten også skal være i orden når man bruker nesten 1500 kroner på en skriver, men det er faktisk ikke alle skrivere i dette prissjiktet som gir så gode resultater som man får fra WorkForce Pro WF-3725.

Du bør imidlertid være klar over de fysiske målene hvis du velger denne skriveren: Med sine 42,5 x 37,8 x 24,9 cm ruver den en hel del på hjemmekontoret, og vekten på 8,6 kilo gjør at den ikke er så lett å flytte på når den først er på plass.

Konklusjon

En stor kontorskriver med høy hastighet og god kvalitet på utskriftene. Det betyr også at prisen ligger i den øvre delen av skalaen.

Spesifikasjoner

Merke
Epson