Epson WorkForce Pro WF-4820DWF

WorkForce Pro WF-4820DWF en allsidig skriver som dekker utskriftsbehovet for hele familien.

av Morten Skeldal Østergaard #Skriver #Epson
8.5

Med 3-i-1-skriveren WF-4820DWF har Epson klart å integrere mange gode funksjoner i en enhet som tar ganske lite plass på skrivebordet.

WF-4820DWF er lett å sette opp og koble til pc-en. Nesten like enkelt er det å koble den til Epson-appen på mobilen. Spesielt den store fargeskjermen sørger for enkel betjening og full oversikt over hva som skjer. Du får god hjelp med nettverksoppsettet, noe som kan være urimelig plundrete på enkelte andre skrivere. Skjermen gjør det også lett å bytte mellom skriverfunksjoner og se om du er i ferd med å slippe opp for blekk.

Skriveren passer nok best på et hjemmekontor. Den har gode tilkoblingsmuligheter til både trådløst og kablet nettverk, og det er også enkelt å skrive ut bilder fra en iPad via AirPrint. Fotoutskrifter ser generelt veldig bra ut til å komme fra en skriver i denne prisklassen. Godt eksponerte bilder gjengis nesten perfekt, og det er bare i de mørke områdene i bildet at vi savner litt nyanser.

Det er også en fordel at skriveren har separate blekkpatroner for fargene cyan, magenta og gul. I de billigste skriverne er ofte de tre fargene samlet i én patron. Det betyr at hele patronen må byttes ut når det er slutt på en av fargene, og det blir dyrt i lengden. WF-4820DWF kan også skrive ut automatisk på begge sider av arket, så du ikke bruker så mye papir.


+ Gode tilkoblingsmuligheter

+ Fine utskrifter

+ Kompakt

Conclusion

WorkForce Pro WF-4820DWF en allsidig skriver som dekker utskriftsbehovet for hele familien.

Spesifikasjoner

Merke
Epson
Type
Flerfunksjons blekkskriver
Farve el. S/H
Farge
Papirstørrelse
A4
Oppløsning, skriver
4800 x 2400 DPI
Oppløsning, skanner
1200 DPI x 2400 DPI
Antall blekkpatroner
4
Tilkobling
USB, kablet og trådløst nettverk
Nettverk
Wi-Fi 4
Mål
42,5‎ x 38,9 x 26,5 cm
Papirskuffer
250 ark
Fargesider per minutt
12
S/hv-sider per minutt
25