HP Envy Photo 6230

HP Envy Photo 6230

En god fotoskriver som bestiller blekk etter behov.

av Morten Skeldal Østergaard #Skriver #Hewlett Packard (HP)
7.8

HP Envy Photo 6230 ville vært en ganske ordinær fotoskriver, hvis det ikke var for én ting: Den kan bestille nytt blekk når den går tom.

Den er en del av Instant Ink-programmet til HP, der du kan legge inn betalingsinformasjon, så sørger skriveren selv for å bestille når blekkpatronene er i ferd med å tømmes.

I så fall må du først opprette et abonnement basert på cirka det sideantallet du skriver ut per måned. Det billigste abonnement er faktisk gratis hvis du holder deg under 15 sider per måned. Det dyreste koster 99 kroner måneden for opptil 300 sider.

Mens man tidligere brukte en pc for å koble til skriveren og gjennomføre nødvendige innstillinger, kan man klare seg med en smarttelefon og en gratis skriverapp hvis du har en Envy Photo 6230.

Selve utskriftene er svært gode, men fargene har en tendens til litt for kraftig metning sammenlignet med det opprinnelige bildet. Vi klarte ikke å skrive patronene helt tomme i testperioden, men blekknivået så ut til å synke forholdsvis raskt. Men det er altså ikke noe problem hvis man er med i Instant Ink-programmet.

Utskriftshastigheten er fin, og det er generelt en god liten fotoskriver som godt kunne ha kostet et par hundre kroner mer uten at vi ville ha løftet på øyebrynene.
 

+ Fine utskrifter

+ Smart blekkabonnement

– Tømmer patronene fort

Conclusion

HP-skriveren kunne godt ha kostet litt mer uten at vi ville reagert.

Spesifikasjoner

Merke
Hewlett Packard (HP)
Type
Blekkskriver
Papirstørrelse
A4
Oppløsning, skriver
Optimaliserte farger med opptil 4800 x 1200 dpi
Oppløsning, skanner
Opptil 1200 dpi
Antall blekkpatroner
2
Nettverk
1 Wi-Fi 802.11b/g/n