Der er ingen skærm i printeren, så du må styre den med nogle få knapper på toppen eller via din pc eller telefon.

HP LaserJet Pro 3002dwe

LaserJet Pro 3002dwe er en helt grunnleggende laserskriver som skriver ut sylskarpe sort/hvitt-tekster.

av Morten Skeldal Østergaard #Skriver #Hewlett Packard (HP)
7.9

HP LaserJet Pro 3002dwe er nesten så grunnleggende som en skriver kan bli: Det er ingen skanner for fotokopiering, og du kan bare skrive ut i sort/hvitt. Den mest avanserte funksjonen til HP-skriveren er muligheten for automatisk utskrift på begge sider av papiret. Dette er altså en skriver for deg som stort sett bare trenger å skrive ut noen konsertbilletter i ny og ne. Dersom du av og til trenger å skrive ut lengre tekster, er heller ikke dette noe problem, for vi telte 32 sider i minuttet etter at den første siden var matet ut.

Tekstene vises sylskarpt på skriverpapiret. Vi måtte forstørre godt opp på et elektronisk mikroskop før vi kunne se noen frynser i kantene av bokstavene. Skriveren er ment å brukes med nettverket ditt, enten trådløst eller via en nettverkskabel. En skjerm ville imidlertid ha gjort underverker ved oppsettet av skriveren. Men vi hadde imidlertid problemer med å koble 3002dw til det trådløse nettverket vårt, og hver gang skriveren prøvde å hjelpe oss, skrev den ut et par A4-sider med hjelpetekster. Det endte med at vi til slutt hadde et lite fjell av velmente hjelpetekster foran oss, og til slutt lyktes vi da også med å koble skriveren til nettverket. 

Det følger også med et halvt års gratis medlemskap på skrivertjenesten HP+ hvis du kjøper skriveren. Det innebærer blant annet at du automatisk vil få tilsendt ny toner til skriveren når den holder på å gå tom. Hvis du vil fortsette med HP+ etter at prøveperioden er over, må du betale for det. Det koster fra 26 kroner i måneden, avhengig av utskriftsbehovene dine. En god pris for enkle utskriftsbehov.


+ Tydelige tekstutskrifter

+ God pris

– Tungvint oppsett

Conclusion

LaserJet Pro 3002dwe er en helt grunnleggende laserskriver som skriver ut sylskarpe sort/hvitt-tekster.

Spesifikasjoner

Merke
Hewlett Packard (HP)
Papirstørrelse
A4
Oppløsning, skriver
1200 x 1200 DPI
Mål
75,8 x 36,7 × 36,6 cm
Papirskuffer
250
S/hv-sider per minutt
32