Den næsten tre tommer store skærm gør det nemt at betjene printeren uden brug af pc.

HP OfficeJet Pro 8022

En god allround-skriver for både kontordokumenter og bilder.

av Morten Skeldal Østergaard #Skriver #Hewlett Packard (HP)
8.3

HP OfficeJet Pro 8022 er lett å komme i gang med, og du får en flerbruksskriver med mange nyttige funksjoner for en rimelig penge.

Skriveren hjelper deg gjennom oppsettet når alt skal stilles inn før du skriver ut din første side. Det er bare å følge anvisningene på den lille skjermen, og du slipper å bla i en veiledning.

Når den tilhørende Windows 10-appen er installert og du har skrevet ut en testside, får du full tilgang til alle funksjonene.

Det er oversiktlig og enkelt å finne frem i den enkle Windows-appen. Det tar for eksempel bare noen sekunder å starte skanning av et A4-ark på glassplaten i OfficeJet Pro 8022.

Det er ingenting å utsette på primærfunksjoner som skanning, kopiering og utskrift. Resultatene er gode, og det er bare i fotoutskrifter vi finner noe å sette fingeren på. Vi savner nemlig litt dybde i de mørke delene av bildet. Utskriften av testarket vårt avslørte at skriveren har en tendens til å få svarte og svært mørke grånyanser til å flyte litt sammen. Bortsett fra det var fotoutskriftene flotte, og der var ingen problemer med å gjengi hudtoner korrekt, noe det ofte er i skrivere med bare fire blekkpatroner.

Skriveren gjør en god jobb ved utskrift av kontordokumenter som brev, eller til skolearbeid. Papirskuffen har plass til nesten en halv pakke kopipapir. Derfor går det langt tid mellom hver gang du behøver å fylle på med mer.

Den berøringsfølsomme fargeskjermen er skarp og god, og menyene er på norsk. Det er alltid en god ting.

OfficeJet Pro 8022 kan brukes med HPs smarte Instant Ink-tjeneste der du får tilsendt nytt blekk når du har behov for det. En annen fordel ved Instant Ink er at det til enhver tid gir full oversikt over utgiftene til blekk.


+ Mange funksjoner

+ Lett å komme i gang

– Problemer med mørke områder

Conclusion

En god allround-skriver for både kontordokumenter og bilder.

Spesifikasjoner

Merke
Hewlett Packard (HP)
Type
Flerfunksjonsskriver – blekk
Farve el. S/H
Farge
Papirstørrelse
A4
Oppløsning, skriver
1200 x 1200 DPI
Oppløsning, skanner
1200 x 1200 DPI
Antall blekkpatroner
4
Tilkobling
Ethernet, USB
Nettverk
Wi-Fi 4
Mål
51,12 x 45,99 x 23,29 centimeter
Papirskuffer
225
Annet
Automatisk dupleks
Fargesider per minutt
20
S/hv-sider per minutt
10