De vigtigste funktioner som kopiering og scanning er kun ét klik væk på printerens skærm.

HP OfficeJet Pro 8022e

OfficeJet Pro 8022e er skriveren for deg som trenger en kontorskriver som kan skrive ut mange dokumenter.

av Morten Skeldal Østergaard #Skriver #Hewlett Packard (HP)
8.2

OfficeJet Pro 8022e er ikke akkurat noen smart utformet fotoskriver, men hvis du trenger en robust multifunksjonsskriver til store mengder utskrifter på hjemmekontoret, leverer den varen.

Det er en skriver som er laget for å skrive ut massevis av sider: Papirskuffen rommer 225 sider, og HP anbefaler skriveren for de med et utskriftsbehov på 800 sider i måneden. Den skal til og med klare opptil 20 000 utskrifter i måneden.

Utskriften av tekstdokumenter er skriverens største styrke. I testen vår tok det i gjennomsnitt ca. fire sekunder å spytte ut et tekstdokument når vi skrev ut dokumenter med mange sider, og bokstavene var skarpe og flotte selv når vi sjekket dem med forstørrelsesglass.

Av en eller annen grunn bruker den innebygde skanneren mye lengre tid på fotokopiering. Du skal egentlig bare løfte lokket, legge papiret på glassplaten og velge kopiering på skjermen, men så går det nesten halvannet minutt før den ferdige kopien ligger klar i utskriftsskuffen.

I motsetning til utskriftene i sorthvitt er ikke skriveren noen mester når det gjelder utskrift av fargebilder. Bildene er egentlig skarpe og fine på fotopapiret, men mangler dybde. Det skyldes nok særlig at det bare er fire farger som skal behandles. De er til gjengjeld fordelt på hver sin blekkpatron, i stedet for at alle fire fargene er samlet i to patroner, som noen ganger er tilfellet. Det betyr at utskriftskostnadene holdes nede fordi du bare trenger å skifte akkurat den fargen du har gått tom for.

Produsenter legger som regel ikke mye ned i skjermen på skrivere i denne prisklassen, men OfficeJet Pro 8022e har en glimrende skjerm som gjør det lekende lett å bruke skriveren uten å måtte slå på datamaskinen først. Skjermen er berøringsfølsom, slik at den eneste fysiske knappen på skriveren er strømknappen.

Hvis du vil styre utskriftene dine fra datamaskinen eller telefonen din, er det HPs velprøvde Windowsprogram og smarttelefonapp du må bruke. Begge er oversiktlige og har mange gode funksjoner.

 


+ Lynrask dokumentutskrift

+ God skjerm

– Litt «flate» bilder

Conclusion

OfficeJet Pro 8022e er skriveren for deg som trenger en kontorskriver som kan skrive ut mange dokumenter.

Spesifikasjoner

Merke
Hewlett Packard (HP)
Type
Multifunksjonsprinter
Farve el. S/H
Farge
Papirstørrelse
A4
Oppløsning, skriver
4800 x 1200 DPI
Oppløsning, skanner
1.200 x 1.200 dpi
Antall blekkpatroner
4
Tilkobling
Nettverkskabel, Wi-Fi
Nettverk
Wi-Fi 4
Mål
46 x 34,12 x 23,4 cm
Papirskuffer
225 sider
Utskrift, A4-foto
3 minutter og 4 sekunder
Fargesider per minutt
4 sider/minutt
S/hv-sider per minutt
15 sider/minutt