Skjermen er liten og kan være vanskelig å tyde.

HP Smart Tank Wireless 455

HP-skriveren gir ikke den beste utskriftskvaliteten vi har sett, men du får ufattelig mange utskrifter fra de medfølgende blekkflaskene.

av #Skriver #Hewlett Packard (HP)
6.8

Et pussig «tilbygg» på siden av flerbruksskriveren Smart Tank Wireless 455 fra HP viser at den ikke er helt som andre skrivere: Tilbygget er faktisk fire store blekktanker som du må fylle opp før du begynner å skrive ut. Det går helt smertefritt. De fire medfølgende flaskene er nemlig utstyrt med lukkeventiler som sørger gjør at du unngår blekksøl.

Med fulle tanker kan du skrive ut opptil 8000 fargesider. Alle flaskene har samme kapasitet som den respektive tanken – unntatt flasken med svart. Den er på 135 milliliter, mens tanken bare tar 80. Tankene er gjennomsiktige, slik at du hele tiden kan holde øye med gjenværende mengde blekk.

Skriveren kan være litt kranglete å komme i gang med. Den har en liten skjerm på den ene siden, men den er ikke berøringsfølsom, så du er henvist til å bruke knappene. De er utstyrt med litt kryptiske ikoner, slik at du er nødt til å gjette deg frem.

Utskriftene er middels gode. Røde områder i bildene får ofte et litt gulaktig skjær, og det kan få folk til å se litt syke ut i portrettbilder. Skarpheten kunne også vært bedre. Når vi sammenlignet utskriftene med de samme motivene fra andre skrivere, var det tydelig at fine detaljer som hårstrå ikke virket like skarpe.


+ Oppfyllbare tanker

– Utskriftene kunne vært bedre

– Litt plundrete betjening


Laveste pris:

www.prisjakt.no

Konklusjon

HP-skriveren gir ikke den beste utskriftskvaliteten vi har sett, men du får ufattelig mange utskrifter fra de medfølgende blekkflaskene.

Spesifikasjoner

Merke
Hewlett Packard (HP)
Type
Flerbruksskriver
Farve el. S/H
Farge
Papirstørrelse
A4
Oppløsning, skriver
4800 x 1200 dpi
Oppløsning, skanner
1200 x 1200 dpi
Antall blekkpatroner
2 patroner + 4 tanker
Mål
52,5 x 31,0 x 15,8 cm
Fargesider per minutt
5 sider i minuttet
S/hv-sider per minutt
8 sider i minuttet