Test av Lifeprint 2x3 Hyperphoto Printer

Lifeprint 2×3 Hyperphoto Printer

En smart liten skriver som dessverre begrenses av den tilhørende appen.

av #Skriver #Lifeprint
7.0

Har du noen gang ønsket at du kunne skrive ut en video eller en gif? Med Lifeprint foto- og videoskriver kommer du overraskende nær. Det er snakk om en miniskriver som kan skrive ut småbilder på størrelse med et visittkort, cirka 5 x 7,5 centimeter. Vil du skrive ut en video, kan du holde telefonkameraet over bildet og se videoen på skjermen ved hjelp av Lifeprint-appen.

Tanken er god, og når alt virker er det faktisk et morsomt lite produkt som man kan bruke til å lage artige til-og-fra-kort eller liknende. Det er dessverre enkelte problemer med Liftprint-skriveren. Mesteparten av tiden virker nemlig ikke appen.

Lifeprint-appen er enkel i bruk – når den virker.

Da vi lastet ned Lifeprint til en Huawei-telefon, fikk vi ikke tillates til å bruke appen uten først å gi den tilgang til kontaktene. Det er det virkelig ingen grunn til at den skal ha. Deretter opplevde vi mye frustrasjon med selve skriveren, som på ingen måter fungerte optimalt med Android, selv om produsenten hevder at den fungerer fint med både iOS og Android. En feil fikk skriveren til å skrive ut fire kopier i stedet for én, altså fire ganske irriterende dyre utskrifter på grunn av en feil …

Da vi litt senere forsøkte å skrive ut en video, nektet appen fullstendig å være med på notene. Senere prøvde vi igjen med en annen Android-telefon, og da var skriveren litt mer medgjørlig, men fortsatt ustabil.

Av uante grunner er Lifeprint-appen helt annerledes designet og optimalisert for iOS, og det gikk nesten helt friksjonsfritt da vi prøvde å skrive ut fra en iPhone 8. Da var skriveren lett å bruke til å skrive ut både bilder og video, selv om Lifeprint insisterte ganske kraftig på at vi burde dele bilder i appen. Vil du ikke det, må du slå av deling for hver eneste utskrift, og det er faktisk veldig irriterende.

Miniatyrbildene til Lifeprint er skarpe og ganske gode, størrelsen tatt i betraktning.

Kvaliteten på bildene er anstendig, tatt i betraktning at de er kjørt ut fra en skriver på størrelse med en nødlader. Fargene er ikke perfekte, men ikke så dårlige at det ødelegger inntrykket. De små videoene passer ganske godt til små kort.

Dagens laveste pris på skriveren finner du her.

+ Enkel å bruke

+ God kvalitet på utskrifen

– Utrolig dårlig Android-app

– Insisterte veldig på å dele bilder

Konklusjon

Lifeprint 2x3 Hyperphoto Printer er en smart lille skriver som leverer utskrifter med god kvalitet. Den er dessverre vanskelig å anbefale for Android-brukere.

Spesifikasjoner

Merke
Lifeprint
Type
Mini fotoskriver
Papirstørrelse
7,5 x 5 centimeter
Tilkobling
Bluetooth
Mål
3,68 x 14,6 x 9,65 cm