Den kæmpestore powerknap gør det nemt at tænde og slukke for printeren.

Pantum M6500W

Det er spart litt for mange steder i produksjonen av denne ikke fullt så pålitelige skriveren, Pantum M6500W.

av Morten Skeldal Østergaard #Skriver #Pantum
5.7

Pantum M6500W ser ikke akkurat ut som en dyr og avansert skriver, og det er den heller ikke. Prisen er forholdsvis lav, og det er dessverre kvaliteten også. Den kompakte laserskriveren styres med et stort betjeningspanel på venstre side. Panelet gjør det enkelt å velge blant skriverens funksjoner, og en liten skjerm viser om alt fungerer som det skal. Knappene på panelet er ganske vaklevorne, men du trenger heldigvis heller ikke betjene dem så ofte, med mindre du er typen som tar mange fotokopier.

Programmet til Windows er en smule primitivt når du sammenligner med konkurrentene, men vi hadde ingen problemer med å finne frem i det. Det største problemet vi hadde med skriveren var den halvdårlige tilkoblingen til nettverket. Det skjedde ofte at vi ikke kunne koble oss til skriveren, så vi måtte starte både pc-en og skriveren på nytt for å få skrevet ut dokumentet. Det blir du lei av i lengden.

Når skriveren endelig skriver ut, er kvaliteten faktisk grei nok. Bokstaver er flotte og skarpe – selv med svært liten skrift som vi måtte granske med en lupe. Grafikk og bilder har en tendens til å få tynne, hvite striper hvis det er store, jevne flater. Utskriftshastigheten er god. Vi fikk cirka 15 sider ut på ett minutt, men det er jo målt fra det øyeblikket skriveren har begynt å skrive ut. Den tiden som går før den første siden kommer ut av skriveren, kan til gjengjeld være svært lang. Vi ventet flere ganger i over et halvt minutt på at skriveren skulle gå i gang, så vi rakk å tvile på om det i det hele tatt var forbindelse til skriveren.

Det er ikke gjort plass til en papirskuff inne i skriveren, så du må gjøre litt plass på bordet foran M6500W slik at du kan trekke A4-skuffen til skriverpapiret ut.


+ Skarpe bokstaver

–  Vaklevorne knapper

–  Dårlig wifi-tilkobling

Conclusion

Det er spart litt for mange steder i produksjonen av denne ikke fullt så pålitelige skriveren, Pantum M6500W.

Spesifikasjoner

Merke
Pantum
Papirstørrelse
A4
Oppløsning, skriver
1200 x 1200 pixels
Tilkobling
USB
Nettverk
Wi-Fi 4
Mål
41,7 x 30,5 x 30,1 cm
Papirskuffer
150
S/hv-sider per minutt
15