Fitbit Versa

Fitbit Versa

Fitbits Versa er en smartklokke for mosjonister og andre som vil ha orden på daglig antall skritt, søvnmønster og kroppsvekt. Den er pen å se på og enkel i bruk, men bortsett fra registrering av aktiviteter, har den ganske få funksjoner.

av #Smartklokker #Fitbit
7.5

Fitbit har i en årrekke utviklet produkter som skal gjøre det lettere å få oversikt over alt fra treningsprestasjoner til søvnmønster.

Den erfaringen kommer klart til uttrykk i klokken Versa, som er en relativt rimelig smartklokke. Oppsettet er svært brukervennlig. Man har lært betjeningen med tre knapper og en skjerm på rekordtid, og det er lett å skaffe seg oversikt over vitale helsedata.

I tillegg er selve klokken ganske diskré og pen med svart rem og en ganske slank urkasse som til forveksling kan minne om en vanlig digital klokke. Du slipper med andre ord følelsen av å ha et stykke klumpete elektronikk rundt armen. Den føles ganske enkelt som en helt vanlig klokke.

Under oppsettet parer du klokken med telefonen, og fra den er det lett å bytte den digitale urskiven, sjekke hvor mange skritt du har tatt og se hvor mange kalorier du har forbrent. Appen er lett å finne frem i, selv om den er på engelsk, og du har mulighet til å sette opp mål for trening og vekttap og få en sunnere livsstil.

Versa er mer trenings- enn smartklokke, og utvalget av apper til klokken er ganske beskjedent. Derfor har vi ennå ikke klart å finne et program som har vært særlig nyttig til hverdagsbruk. Derimot er det ingenting å utsette på treningsfunksjonene, og det er lett å registrere både løping, sykkel- og svømmeturer, der du får mengder av informasjon om prestasjonene underveis – og alt presenteres på en enkel og oversiktlig måte.

+ Enkel betjening
+ God dataregistrering
– Lite utvalg av apper

Konklusjon

En utmerket klokke for å registrere løping, svømming og sykling, men få funksjoner utover registrering av treningsprestasjoner.

Spesifikasjoner

Merke
Fitbit
Skjermstørrelse
1,34 tommer
Lagringsplass
300 musikkspor
Batteritid
Opptil fire dager
Vekt
0,038 kg
Virker med
Android, iOS
Annet
Vanntett til 50 meter