Du kan udskifte urskiven, så den viser lige de oplysninger, du har brug for.

Huawei Watch Fit

Prisen og de oversiktlige funksjonene gjør Huawei Watch Fit til en god helsemåler for nybegynnere.

av Morten Skeldal Østergaard #Smartklokker #Huawei
9.2

Huawei Watch Fit er et veldig bra sted å starte hvis du vil komme i gang med å måle og holde øye med helsen din.

Den lille, lette klokken er festet på en myk og kraftig gummirem, og du merker nesten ikke at du har den på armen.

Vi hadde ingen problemer med å pare klokken med Huaweis tilknyttede helse-app på en Android-telefon, og etter bare noen få minutter var alt stilt inn og klart til bruk.

Skjermen har et flott bilde med vel dig god kontrast. Lysstyrken stilles inn automatisk, men i sollys har Watch Fit en tendens til å skru opp lyset for lite, slik at det kan være vanskelig å lese tallene på skjermen. Vi endte opp med å slå av autofunksjonen og skru lysstyrken helt opp, og da var det mulig å se skjermen tydelig under alle forhold.

Klokkens kontrollsystem har en enkel oppbygning, og det er enkelt å finne de funksjonene du trenger. Det er litt forsinkelse når du blar gjennom skjermbildene, men dette er ikke noe som forstyrrer bruken av klokken.

Helsefunksjonene fungerer upåklagelig: Watch Fit overvåker kontinuerlig pulsen din, søvnen din og den fysiske aktiviteten din. Skjermen er stor nok til å vise en oversiktlig graf over pulsen din, men hvis du vil følge med på alle helsefunksjonene, er det likevel best å bruke skjermen på telefonen, der det er plass til flere detaljer.

Klokkens GPS er nøyaktig, og når du kommer hjem etter en gå- eller sykkeltur, samles alle målingene fra turen i én oversikt, der du blant annet kan se tid, kaloriforbruk og distanse. Det vises også detaljerte grafer, der du kan se puls og hastighet på ulike steder på treningsrunden.

Selv med full lysstyrke på skjermen fikk vi cirka fem døgn ut av batteriet før vi måtte lade det med den lille magnetiske ladekabelen, som enkelt klikkes fast på baksiden av klokken. Hvis du ofte bruker den strømkrevende GPS-en, vil imidlertid batteritiden reduseres en del.

Huawei Watch Fit har en overkommelig pris, og det er en fin klokke for nybegynnere som vil teste ut om en pulsklokke er noe for dem.


+ God skjerm

+ Mange funksjoner

– Automatisk skjerminnstilling er for mørk

Conclusion

Prisen og de oversiktlige funksjonene gjør Huawei Watch Fit til en god helsemåler for nybegynnere.

Spesifikasjoner

Merke
Huawei
Skjermstørrelse
1,64 tommer
Skjermoppløsning
280 x 456 pixels
Lagringsplass
4 gigabytes
Batteritid
Cirka fem døgn
Vekt
21 gram
Virker med
iOS og Android
Annet
USB-oplader medfølger ikke