Remmen til Huawei Watch GT 2e kan fås i fire forskellige farver.

Huawei Watch GT 2e

En god løpeklokke med mange funksjoner og en rimelig pris, men det hadde vært fint hvis det var lettere å få data ut av klokken.

av Morten Skeldal Østergaard #Smartklokker #Huawei
8.4

Den ser til forveksling ut som en dyr smartklokke, men Huawei Watch GT 2e er først og fremst en klokke for deg som trener. Hovedfunksjonene består av en GPS til å måle løpturene og en pulsmåler til å registrere hjerteslagene underveis. Du kan altså ikke installere mengder av avanserte apper på klokken. For å begynne å bruke den må du laste ned to velvoksne apper på til sammen nesten 200 MB til telefonen. Oppsett og tilkobling av klokken og sammenkobling med telefonen tar bare noen minutter.

Klokken fungerer fint som vanlig armbåndsur og som hjelpemiddel på løpe- eller gåturen. Du kan velge mellom mange forskjellige urskiver fra en klassisk modell med visere, til en skjerm overlesset med informasjon om blant annet puls, dato, klokkeslett, høyde over havet, batteristatus og værvarsel.

Klokken har også et par gigabyte der du kan legge inn musikk til løpeturen. Det eneste vi savnet under testen, var en enkel mulighet for å sende data til populære løpetjenester som Endomondo og Strava.


+ Velfungerende løpeklokke

+ God batteritid

– Ingen sammenkobling med Endomondo

Konklusjon

En god løpeklokke med mange funksjoner og en rimelig pris, men det hadde vært fint hvis det var lettere å få data ut av klokken.

Spesifikasjoner

Merke
Huawei
Skjermstørrelse
1,39 tommer
Skjermoppløsning
454 x 454 piksler
Operativsystem
Android Wear
Lagringsplass
4 gigabyte
Batteritid
Opptil to uker (30 timer med GPS)
Annet
Søvnregistrering, pulsmåling