Kameraet over skærmen kan bruges til videosamtaler eller til at tage billeder i lidt tvivlsom kvalitet.

Imoo Watch Z1

Imoo Z1 hjelper deg uten problemer med å spore personen som bærer klokka på armen.

av Morten Skeldal Østergaard #Smartklokker #Imoo
8.4

Imoo Z1 er en vellykket blanding av klokke, telefon og elektronisk sporing.

Du må pare klokka med mobiltelefonen via Imoos app, men det er ikke meningen at det skal være den samme personen som bruker appen og telefonen. I stedet kan du holde øye med hvor klokka befinner seg via telefonen slik at du kan spore et barn eller kanskje en eldre slektning som har en tendens til å gå seg vill.

Funksjonen fungerer perfekt fordi klokka har GPS og må utstyres med et SIMkort på samme måte som telefonen. Så lenge klokka er koblet til Internett via SIM-kortets mobildata, kan du se på et kart i telefonappen hvor klokka befinner seg. Vi opplevde ikke på noe tidspunkt at vi ikke kunne få vist klokkas posisjon i løpet av et par sekunder.

Z1 bruker også SIM-kortet til å foreta telefonanrop, og i appen kan du styre hvilke nummer du kan ringe til og motta samtaler fra. Du kan til og med gjøre videosamtaler med omtrent samme kvalitet takket være klokkas innebygde kamera.

Imoo Z1 er solid bygd og ganske tykk, så den ser litt stor ut på en spinkel barnearm. Klokka styres ved å berøre den gode og forholdsvis store skjermen. Selv barn på småskoletrinnet kan finne frem i den enkle menyen og ringe eller sende meldinger til folk på kontaktlisten.

Batteriet holdt klokka i gang i ca. to døgn i gjennomsnitt under testen vår, og det var enkelt å lade Z1 med den medfølgende USB-kabelen, som har en liten magnetisk kloss som enkelt klikkes fast bak på klokka.

 


+ Effektiv klokkesporing

+ Både telefon- og videosamtaler

– Tungvint

Conclusion

Imoo Z1 hjelper deg uten problemer med å spore personen som bærer klokka på armen.

Spesifikasjoner

Merke
Imoo
Skjermstørrelse
1,3 tommer
Skjermoppløsning
240 240 pixels
Batteritid
Cirka 2 døgn
Vekt
51 gram
Virker med
iOS (iPhone) og Android