Der medfølger remme i to størrelser, så du kan finde den, der passer bedst til din arm.

Suunto 9 Baro

Suunto 9 Baro er en klokke som virkelig kan håndtere musten, men i sterkt dagslys er det noen ganger vanskelig å tyde hva som er på skjermen.

av Morten Skeldal Østergaard #Smartklokker #Suunto
7.1

Suunto 9 Baro er en svært robust klokke utviklet for å følge med på helsen din og de fysiske aktivitetene dine.

Elektronikken ligger godt beskyttet i en kraftig urkasse av metall, og tre store knapper og en berøringsskjerm gjør det enkelt å betjene klokken – selv med svette hender. Ripefritt safirglass betyr at du sannsynligvis kaster inn håndkleet før klokken.

Operativsystemet er utviklet av Suunto, og menyen er oversiktlig og velorganisert, slik at du blant annet raskt kan sette i gang en treningsaktivitet eller se hvor mange skritt du har gått i løpet av dagen.

Klokken har ett svakt punkt, men det er til gjengjeld også ganske stort: Skjermen er nemlig veldig lyssvak og har uvanlig dårlig kontrast, så det er av og til vanskelig å se symbolene og tallene på klokken. Urskiven er ellers større enn på mange andre smartklokker vi har testet.

Suunto 9 Baro fungerer dessuten som den skal når du bruker den under trening. Vi gikk, løp, syklet og sto på padlebrett med klokken på armen. Under den siste aktiviteten falt vi flere ganger i vannet på et par meters dybde, og det klarte klokken uten problemer. Suunto lover da også at den er vanntett ned til 100 meter.

Du kan selv styre batteritiden ved å veksle mellom profiler som slår funksjoner av og på og sørger for at GPS-en ikke kjører hele tiden. Vi opplevde batteritider på alt fra 10 timer til nesten en uke.

 


+ Oversiktlig meny

+ Vanntett og robust

– Dårlig skjerm

Conclusion

Suunto 9 Baro er en klokke som virkelig kan håndtere musten, men i sterkt dagslys er det noen ganger vanskelig å tyde hva som er på skjermen.

Spesifikasjoner

Merke
Suunto