TomTom Golfer 2

En fin golfklokke som er lett å komme i gang med

av Emil Jensen #Smartklokker #TomTom
9.2

TomTom Golfer 2 er en fin golfklokke som kan gjøre rundene på golfbanen litt mer underholdende.

Jeg prøvde klokken på en lokal golfbane, og selv om den verken er blant verdens eller en gang landets mest kjente, så fant klokken selv frem til banen allerede mens vi satt i bilen, før vi kom frem.

Det tok et par minutter å lære seg menyen, som styres med en knapp under skjermen. Selve knappen er ikke trykkfølsom, men man kan trykke på rammen rundt den for å navigere opp, ned, til høyre og venstre.

Det tok litt tid å komme inn i det, men det går som en lek så snart man har forstått tanken bak designen, og programvaren er enkel og intuitiv å finne frem i.

Klokken forteller deg hvor langt det er til det hullet du slår mot, og den registrerer automatisk hvor mange slag du bruker på hvert hull. Senere kan du gjennomgå dagens runde.

I tillegg måler klokken hvor langt du går, og det er også mulig å sette opp mål for hvor mange skritt man vil gå – eller kalorier man vil forbrenne. Den kan til og med vise hva klokken er.

Klokken er stor og ikke overdrevent vakker, så det er ikke en hverdagsklokke man også kan bruke når man spiller golf, men mer et golftilbehør med et par ekstra funksjoner. Slik sett gjør den hva man forventer. Den legger til en ekstra dimensjon når du tar en runde på golfbanen, og du slipper å fylle ut scorekortet manuelt.

 

Forhandler og pris:

www.prisjakt.no

 

 

+ Lett å komme i gang

+ Virker på et enormt utvalg av golfbaner

+ Morsom å bruke

– Stor og ikke særlig elegant

 

Konklusjon

TomTom Golfer 2 er et fint golftilbehør som er lett å komme i gang med og gjør golfrunden litt morsommere.

Spesifikasjoner

Merke
TomTom