Der er plads til både klokkeslæt, skridtantal og puls på armbåndets skærm.

Xiaomi Mi Smart Band 5

Mi Smart Band 5 er et utmerket armbånd for å overvåke helsen din, og da er prisen helt perfekt.

av Morten Skeldal Østergaard #Smartklokker #Xiaomi
8.7

Det kinesiske selskapet Xiaomi har pakket inn utrolig mange funksjoner i det rimelige helsearmbåndet Mi Smart Band 5.

Armbåndet er vanntett slik at det kan brukes til å måle alle former for aktiviteter, fra svømming til sykling. Mi Smart Band 5 har imidlertid ikke innebygd GPS, så det bruker telefonens GPS til å registrere ruten din underveis.

Faktisk holder det også øye med helsen din når du ikke er aktiv, blant annet ved å registrere søvnen din. Vi brukte Mi Smart Band 5 et par netter sammen med et mye dyrere helsearmbånd, og det var god overensstemmelse mellom målingene fra de to armbåndene i løpet av natten. På den tilhørende appen fra Xiaomi kan du se når du sovnet og våknet igjen, og hvordan de ulike fasene av søvnen din har vært.

Takket være god lysstyrke er det ingen problemer med å se hva som skjer på skjermen når du bruker armbåndet i sollys. Skjermens kvalitet er mye bedre enn hva vi ellers har sett på armbånd og smartklokker i det rimelige segmentet. Det er plass til forholdsvis mye tekst på den 1,1 tommer store skjermen, og det setter du pris på når du for eksempel skal lese tekstmeldinger du får på telefonen, og som Mi Smart Band 5 kan vise. Det fungerer ikke så godt å lese lengre tekster på armbåndet, men det er en ganske fin måte å se hva tekstmeldingen handler om.

Batteriet holdt i klokk igang i litt over en uke under testen vår, hvor vi brukte Mi Smart Band 5 til å registrere et par lange gåturer og cirka 40 kilometers sykling.

Laderen klikkes fast på baksiden av armbåndet ved hjelp av magneter, så det tar bare et par sekunder å sette i gang ladingen.

 


+ Utmerket skjerm
+ Fantastisk pris
– Har ikke en egen GPS

Conclusion

Mi Smart Band 5 er et utmerket armbånd for å overvåke helsen din, og da er prisen helt perfekt.

Spesifikasjoner

Merke
Xiaomi
Skjermstørrelse
1,1 tommer
Skjermoppløsning
126 x 29 pixels
Minne
512 KB
Lagringsplass
16 MB
Batteritid
Opp til 14 dager
Vekt
11,9 gram
Virker med
iPhone, Android