Test av Asus Cerberus Mech RGB

ASUS Cerberus Mech RGB

Et robust tastatur med alle innstillinger på selve tastaturet.

av #Tastatur #ASUS
8.7

Asus Cerberus Mech RGB er et flott tastatur som er svært enkelt å bruke. Det er behagelig å skrive på de mekaniske tastene, tastaturet er relativt lydløst til å være av den mekaniske typen, og tastene gir god respons.

Tastaturet har egne medieknapper som aktiveres ved å trykke på FN-
tasten og tastene fra F7 til F12. Det gjør det mulig å for eksempel hoppe over et musikkspor og justere volumet uten å løfte fingrene fra tastaturet.

Det følger ikke med noe eget program til tastaturet – noe det gjerne gjør til tastaturer som er beregnet på dataspillere. I stedet kan alle innstillinger av tastebelysning og lignende gjøres ved hjelp av snarveier direkte på tastaturet. Det er en ganske forfriskende løsning når man først har vent seg til alle snarveistastene.

Lyset kan justeres i det uendelige, og det er mange snarveier og andre innstillinger i tastaturet som kan være nyttige til hverdagsbruk. Skriveopplevelsen på Cerberus Mech RGB er god og flytende, selv om jeg til tider kunne oppleve at tastene er en tanke for myke. Tastene er nemlig følsomme for lette trykk, som når man kommer borti nabotasten til den man mente å treffe, og derfor ble det litt flere feilskrivinger enn jeg er vant til i starten.

Med Cerberus Mech RGB får du også fire ekstra taster som kan erstatte W-, A-, S- og D-tastene, som ofte må tåle en hel del juling fra mer entusiastiske dataspillere.

Her finner du laveste pris på Cerberus Mech.

+ Behagelig å skrive på

+ Medieknapper

+ Mange lysinnstillinger

– Litt følsom for ”skjeve” tastetrykk

Konklusjon

Cerberus Mech RGB er et behagelig tastatur der alle innstillinger er samlet i snarveier på selve tastaturet – ikke i et irriterende program.

Spesifikasjoner

Merke
ASUS
Tilkobling
Kabel
Lys i taster
Ja
Kabelengde
2 meter