Ved siden af OLED-skærmen sidder den lille vippeknap, som kan styre forskellige funktioner på pc'en.

ASUS ROG Azoth

ROG Azoth er et kvalitetstastatur med alsidige forbindelsesmuligheder og praktiske funktioner.

av Morten Skeldal Østergaard #Tastatur #Asus
9.1

ROG Azoth er et godt og allsidig tastatur som kan kobles til pc-en ved hjelp av Bluetooth, USB-adapter eller ditto kabel. Den trådløse tilkoblingen skjer enklest ved hjelp av den lille adapteren som kan oppbevares på baksiden av tastaturet, der den holdes magnetisk på plass i et lille kammer, slik at den ikke faller ut.

Tastene er av høy kvalitet og har en litt ru overflate som gir en god og sklisikker kontakt med fingertuppene. Anslaget er dessuten ganske distinkt. Det gjør det mulig å skrive raskt uten å være i tvil om at de enkelte tastetrykkene blir registrert av kontaktene under tastene.

Derimot kan det være vanskelig å se tegnene på tastene. Det gjelder særlig de mørkegrå tastene der kontrasten til de svarte tegnene blir for svak. Bakgrunnsbelysningen er bare synlig på toppen av hver tast, og fordi tastaturet er så kompakt er mange spesialtegn trykket foran på tasten. Det gjør dem så godt som uleselige i et rom med dempet belysning.

Øverst i høyre hjørne viser en liten svart-hvit-skjerm blant annet gjenværende batteristrøm og på hvilken måte tastaturet er koblet til maskinen. Ved siden av skjermen kan du regulere volumet på pc-lyden med en liten vippeknapp. En rund knapp på siden endrer vippeknappens funksjon, slik at den for eksempel kan end­re lysmønsteret eller lysstyrken under tastene. Det fungerer fint.


+ Taster i høy kvalitet

+ Smart vippeknapp

– Vanskelig å tyde enkelte tegn

Conclusion

ROG Azoth er et kvalitetstastatur med alsidige forbindelsesmuligheder og
praktiske funktioner.

Spesifikasjoner

Merke
Asus
Tilkobling
USB-adapter, Bluetooth
Antall taster
75
Lys i taster
Ja
Kabelengde
1,8 m