Hele pladen under tasterne lyses op.

ASUS ROG Falchion Ace

Falchion Ace gir deg et utmerket tastatur med smarte funksjoner – alt i et kompakt format.

av Morten Skeldal Østergaard #Tastatur #Asus
9.4

Falchion Ace er et av de tastaturene som er konstruert for å ta så lite plass som mulig. Du må derfor klare deg uten et numerisk tastatur på høyre side, og de resterende tastene er tett sammenpakket, slik at tastaturet bare er 65 prosent av størrelsen til et vanlig tastatur.

Tastene har kontakter av topp kvalitet, slik at du får en tydelig følelse av når tasten er trykket helt ned. Hvis du er i tvil, er tastetrykket ledsaget av en liten klikkelyd. Gummibelegg på undersiden gjør at tastaturet står stødig når du skriver, og du kan stille det inn i tre forskjellige høyder, slik at det er lett å finne en behagelig vinkel for håndleddene.

Falchion Ace har to spesielle funksjoner som vi var veldig fornøyde med i de to ukene vi brukte tastaturet. Den første er de to USB-portene på kanten bak. Det er separate utganger, så du kan faktisk koble tastaturet til to datamaskiner samtidig og veksle mellom dem med en liten knapp mellom USB-portene.

Den andre spesielle funksjonen er en touchpad på siden av tastaturet. Ved å føre fingeren frem og tilbake over den kan du skru lyden opp og ned. Det er også tre berøringsfølsomme områder som du kan stille inn til for eksempel å åpne enkelte programmer når du trykker på dem.


+ Gode taster

+ Smart berøringspanel

+ Kan brukes med to datamaskiner 

Conclusion

Falchion Ace gir deg et utmerket tastatur med smarte funksjoner – alt i et kompakt format.

Spesifikasjoner

Merke
Asus
Tilkobling
USB
Antall taster
68
Lys i taster
Ja
Kabelengde
1,8 m