Håndledshvileren klikkes nemt af og på ved hjælp af magneter.

ASUS ROG Strix Flare II Animate

Et luksuriøst tastatur som er bygd mer for spill enn for skriving. Det fungerer utmerket, men koster også deretter.

av Henrik Ræder Clausen #Tastatur #Asus
8.6

Strix Flare II Animate er et tastatur av høy mekanisk kvalitet, praktisk disponert og reagerer presist. Det er et genialt tastatur til spill, samtidig som det også er godt å skrive på. Det tar imidlertid litt tid å justere lyseffektene, som kan virke litt distraherende.

Tastaturet er solid bygd, og tastene er logisk inndelt i de klassiske gruppene. De rent mekaniske tastene går jevnt i bunn med en klar lyd når de når stoppunktet. Det myke trykket og den faste bunnen gjør tastaturet lett å arbeide med, og tastene reagerer raskt uten at flere trykk etter hverandre skaper problemer.

I skrivearbeid kan den dype tastegangen umiddelbart virke hemmende på skrivehastigheten, men etter en viss tilvenning blir det merkbart at du kan ha flere taster i gang samtidig – og da går hastigheten opp igjen.

Med en vekt på mer enn ett kilo står tastaturet godt fast på bordet uten å ta for mye plass: Omrisset av tastaturet gir den nødvendige plassen for de store tastene. Den medfølgende hvileputa til håndleddet er vanskelig å montere, men gir deg en svært velkommen støtte. Over talltastene er det en ekstra lysplate som viser bruk av medietaster, uleste e-postmeldinger og andre aktiviteter. Når det ikke er noen aktivitet å vise finnes det i stedet en underholdende logo, eller bare ro hvis du velger å slå av den noe overflødige effekten i programmet som følger med.

Tastaturet kobles til med en kraftig kabel og skal kobles til to USB-porter. At det tar opp to porter kompenseres litt av at det selv har en USB-port. Dessverre er det bare én USB 2.0-port.


+ Taster av topp kvalitet

+ Ergonomisk håndleddstøtte

– Bruker to USB-porter

Conclusion

Et luksuriøst tastatur som er bygd mer for spill enn for skriving. Det fungerer utmerket, men koster også deretter.

Spesifikasjoner

Merke
Asus
Antall taster
105
Kabelengde
2 m
Annet
43,5 x 16,5 x 3,8 cm