Test av ASUS ROG Strix Flare

Asus ROG Strix Flare

Asus ROG Strix Flare er et gjennomtenkt tastatur som kan stilles inn etter brukerens egne ønsker.

av #Tastatur #ASUS
8.8

Asus ROG Stric Flare er et nytt tastatur i ROG-serien fra Asus, og henvender seg primært til spillere, selv om det selvfølgelig også kan brukes av andre.

Tastaturet har en avtagbar håndleddstøtte som lett kan festes eller fjernes etter egne ønsker. Som nesten alltid når det gjelder spilltastaturer, finnes det et stort utvalg av bakgrunnslys til tastene, og dette kan stilles inn med både farger og mønstre ved hjelp av et medfølgende program.

Øverst på tastaturet finnes det en rad medieknapper som står helt for seg selv. Det er alltid godt å ha egne medieknapper, slik at man raskt kan styre musikken på maskinen, selv om man jobber i et annet program. I tillegg til de andre medieknappene finnes det et bredt hjul som fungerer som volumkontroll. Det ser riktignok litt klumpete ut, men det virker som en drøm.

For krevende brukere er gjerne de mekaniske tastene det viktigste punktet når de kjøper nytt tastatur. Tastene på Strix Flare er behagelige både når man skriver og spiller, men jeg synes likevel ikke at de gir fullt så god respons som jeg gjerne vil ha i et spilltastatur. Det er imidlertid et spørsmål om hva man foretrekker, og det er uansett ikke noe som ødelegger opplevelsen av tastaturet.

 

Lavest pris på Asus ROG Strix Flare finner du her. 

+ Egne medieknapper

+ Avtagbar håndledsstøtte

+ Behagelig å skrive og spille på

Konklusjon

Asus ROG Strix Flare er et robust tastatur som vil passe til de aller fleste.

Spesifikasjoner

Merke
ASUS
Tilkobling
USB
Lys i taster
Ja