LED-lyset, der blandt andet viser, om CAPS LOCK er slået til, er klemt inde mellem bogstavtasterne og det numeriske tastatur.

ASUS ROG Strix Scope II 96 Wireless

Det bliver svært at gøre et fuldt tastatur mere kompakt end ROG Strix Scope II 96.

av Morten Skeldal Østergaard #Tastatur #Asus
9.2

ROG Strix Scope II 96 er et tastatur som prøver å få til mange ting på én gang. Utrolig nok lykkes det også med alt sammen.

Som navnet antyder er tastaturet redusert til en størrelse på 96 prosent av normalen. Det kan kobles til pc-en på tre forskjellige måter, nemlig via Bluetooth, trådløs USB-adapter eller kabel. Du skifter mellom dem med en lille bryter på baksiden, der det også er et lite rom til å oppbevare USB-adapteren. USB-kabelen er av høy kvalitet, og selv om du bare vil bruke tastaturet trådløst, trenger du fortsatt kabelen til å lade batteriene.

Tastene er førsteklasses og gir relativt høy motstand, men du er aldri i tvil om når tastetrykkene er registrert. Det føles som om motstanden er den samme gjennom hele tastevandringen – i motsetning til en tradisjonell mekanisk tast der motstanden øker gradvis.

I øverste høyre hjørne sitter et rullehjul som du kan bruke til å justere volumet på maskinen. Du kan også stille inn hjulet til andre funksjoner ved hjelp av det tilhørende og temmelig omfattende innstillingsprogrammet for Windows. Du kan end­re nesten alt som har med funksjoner og lys å gjøre, men noen ganger er det vanskelig å finne nøyaktig det du leter etter. Selv om det er rikelig med plass, har Asus for eksempel valgt å bruke små svart-hvite ikoner uten tekst til å presentere hovedfunksjonene i programmet. Derfor måtte vi av og til bla litt for å finne den rette fanen.


+ Flere tilkoblinger

+ Plassbesparende

– Lite brukervennlig programvare

Conclusion

Det bliver svært at gøre et fuldt tastatur mere kompakt end ROG Strix Scope II 96.

Spesifikasjoner

Merke
Asus
Tilkobling
USB-adapter, Bluetooth
Antall taster
98
Kabelengde
1,8 m