Masterkeys MK750

Cooler Master Masterkeys MK750

Cooler Master Masterkeys MK750 er et solid tastatur og fungerer fint som vanlig pc-tastatur, selv om det er designet for spillere.

av #Tastatur #Cooler Master
9.2

Allerede i det jeg pakker ut Cooler Masters masterkeys MK750 konstaterer jeg at tastaturet er av skikkelig kvalitet: Overdelen er av aluminium, som gir god vekt og stabilitet, og den avtagbare kabelen er omgitt av vevd nylon som gjør den ekstra slitesterk. Førsteinntrykket er altså det beste.

Skriveopplevelsen er også på topp med tastebrytere fra tyske Cherry, som regnes for å være blant verdens beste mekaniske tastebrytere. Man kan dessuten velge mellom tre forskjellige, slik at man får nøyaktig den motstanden man foretrekker i tastene. Det er også fire mediataster øverst til høyre, riktignok uten Cherry-brytere, men likevel en fin detalj.

En annen fin detalj ved Masterkeys MK750 er den behagelige håndleddsstøtten som følger med, og som er lett å ta av og på ved hjelp av magneter. Dessverre er magnetene ganske svake, så støtten har lett for å løsne fra tastaturet, og det er synd.

Har du glede av å endre bakgrunnsbelysningen i tastene, tilordne nye funksjoner til tastene og mye mer, kan du også installere Cooler Masters-programmet “Portal”, som gjør det lett å tilpasse alt du kan tenke deg. Synes du dette er uinteressant, eller hvis du bare vil gjøre noen grunnleggende justeringer, behøver du ikke å installere noe som helst.

Alt i alt er Cooler Master Masterkeys MK750 et svært godt tastatur som vi bare har én egentlig innvending mot, og det er håndleddsstøtten. Prisen kan virke høy, men ligger omtrent der man kan forvente av et tastatur i denne klassen.

 

+Fin konstruksjonskvalitet
+Supergode taster
+Håndledsstøtte følger med
-Svake magneter i håndleddsstøtten.

 

Forhandler og pris:

prisjakt.no

Konklusjon

Med Masterkeys MK750 leverer Cooler Master et virkelig godt tastatur som kan sikre skrivegleden i mange år fremover. Det hadde likevel vært en fordel hvis håndleddsstøtten var litt bedre festet.

Spesifikasjoner

Merke
Cooler Master
Tilkobling
USB
Antall taster
105 + 4 medietaster
Lys i taster
Ja, RGB, med 16,7 millioner farger
Kabelengde
1,8 meter
Annet
Cherry MX-tastebrytere, håndleddsstøtte