Tastaturet kan slå helt sammen rundt hengslene på begge sider.

Deltaco TB-135

Et kompakt Bluetooth-tastatur som tåler å være med.

av #Tastatur #Deltaco
8.6

Deltaco TB-135 er et solid Bluetooth-tastatur som kan klappes helt sammen. Dermed får det fint plass i en jakkelomme eller i en sidelomme på en pc-veske. I sammenslått tilstand er det vanskelig å forestille seg at det ytre metalldekselet kan ta skade av noe som helst, selv om man plasserer TB-135 for eksempel i en veske med nøkler og andre harde gjenstander. Tastaturet kan verken vris eller bøyes. I tillegg følger det med et sammenleggbart etui. Det har magnetlukking og kan brukes som et praktisk stativ til telefon eller nettbrett når du skriver på tastaturet.

TB-135 brettes inn mot midten fra begge sider. Det tar bare et sekund å brette det ut, og dermed er det klart til bruk. Tastaturet slås på når du bretter ut de to sidene, så det går virkelig raskt å komme i gang med å bruke det. Det er ganske smart. Tastene er av samme type som dem man finner i mange bærbare maskiner. Det merker man godt når man trykker på dem, og man oppnår brukbar skrivehastighet, selv om tastene er relativt små.

Tastaturet har ingen egne hurtigtaster, men den øverste tallrekken kan brukes til å styre for eksempel musikkavspilling hvis du holder Fn-tasten nede samtidig. Den gir tilgang til ekstrafunksjoner på mange av tastene.

Deltaco TB-135 er et særdeles vellykket tastatur i miniformat, og til prisen er det faktisk litt av et kupp hvis du trenger et solid Bluetooth-tastatur som både er lett og lite nok til å være med på farten, samtidig som det er godt å bruke.


+ Kan klappes sammen

+ Svært solid

+ Gode taster


Laveste pris:

www.prisjakt.no

Konklusjon

Et kompakt Bluetooth-tastatur som tåler å være med.

Spesifikasjoner

Merke
Deltaco