Omslaget har stropper som holder nettbrettet på plass.

Deltaco TB-137

Deltacos tastatur og omslag er praktisk tilbehør til nettbrettet.

av #Tastatur #Deltaco
7.2

En av de viktigste egenskapene ved et Bluetooth-tastatur for mobile enheter er at det skal være lett å ta med.

Det er Deltaco TB-137. Tastaturet består faktisk av to deler: et lite og lett Bluetooth-tastatur og et omslag av kunstlær som beskytter både tastaturet og brettet.

Derimot er jeg mindre imponert over selve tastaturet. Det er for lite til å skrive med touch-metoden, og jeg kom ofte til å låse nettbrettet fordi det sitter en låseknapp der slettetasten normalt bør befinne seg. Hele den øverste tasteraden er nemlig satt av til funksjoner som start og stopp av musikk og andre snarveier. Snarveistastene fungerer på både iPad og Android-brett, selv om tastaturet selges som rent Android-tilbehør.

TB-137 er ikke verdens mest robuste tastatur og kan bøyes faretruende langt hvis man vrir litt på det. Det er likevel ikke noe problem når det sitter i omslaget. Tastaturet holdes godt på plass av magneter, og omslaget har stropper for å feste et nettbrett på opptil ti tommer. Når man bruker det sammen med et nettbrett på denne måten, fungerer det nesten som en knøttliten bærbar pc. Når du er ferdig med å jobbe, har omslaget en ekstra stropp som trekkes rundt nettbrett og tastatur slik at det holdes trygt på plass under transport. Du får kort sagt ganske mye for pengene.

 

Forhandler og pris finner du her:

www.prisjakt.no

+ Magneter som fester tastaturet

+ Praktisk omslag

– Ganske spinkelt tastatur

Konklusjon

Deltacos tastatur og omslag er praktisk tilbehør til nettbrettet.

Spesifikasjoner

Merke
Deltaco
Tilkobling
Bluetooth
Lys i taster
Nei