Tastaturet spilder næsten ingen plads på rammen rundt om tasterne.

Deltaco TB-631 Bluetooth Keyboard

Hvis prisen er avgjørende, skal det godt gjøres å slå dette Bluetooth-tastaturet – særlig hvis du ikke skriver lenge om gangen.

av Morten Skeldal Østergaard #Tastatur #Deltaco
7.4

Dette Bluetooth-tastaturet fra Deltaco er særdeles enkelt og greit å forholde seg til: Det er lett å koble til og enda lettere å skrive på.

Først må man legge to AAA-batterier i et rom på baksiden. Tykkelsen på batterikammeret sørger også for å løfte bakre del av tastaturet litt opp fra bordet, slik at du får en behagelig skrivestilling.

Du må holde et par taster nede til en blå lysdiode begynner å blinke for å pare tastaturet med en ny enhet. Deretter søker du etter nye Bluetooth-enheter på den enheten du vil bruke tastaturet med. Når du har valgt tastaturet fra listen over de Bluetooth-enheter i nærheten, ser du en tallkode på skjermen. Den skriver du på tastaturet, så er du i gang.

Ved hjelp av et par snarveistaster kan du fortelle tastaturet om du vil brukde det med Windows, iOS (iPhone/iPad) eller Android. Vi koblet det uten problemer sammen med først en Android-telefon, så en iPad Mini og til slutt en pc med Windows 10.

Tastene er så nær normalstørrelsen at man uten videre kan skrive i vei med touch-metoden uten å se for mye på tastene. Tastene er for øvrig av samme kvalitet som på en rimelig bærbar pc. Det betyr gjerne at man trenger en pause etter en halvtimes tid, og tastaturet fungerer best som en nødløsning man kan legge i en veske, der det ikke tar mer plass enn høyst nødvendig.

På baksiden er det en skyvebryter for å slå av strømmen, slik at du ikke risikerer flate batterier når tastaturet ikke er i bruk.


+ Lett å koble til

+ Nesten full størrelse

– Ikke de beste tastene

Konklusjon

Hvis prisen er avgjørende, skal det godt gjøres å slå dette Bluetooth-tastaturet – særlig hvis du ikke skriver lenge om gangen.

Spesifikasjoner

Merke
Deltaco
Tilkobling
Bluetooth
Antall taster
78
Lys i taster
Nei