HyperX Alloy Core RGB gjør litt ekstra ut av bakgrunnsbelysningen

HyperX Alloy Core RGB

Et solid tastatur med glorete bakgrunnsbelysning, best egnet til dataspill.

av #Tastatur #HyperX
8.2

Det nyeste tastaturet fra HyperX har den svært iøynefallende egenskapen at bakgrunnsbelysningen lyser i alle regnbuens farger. Bortsett fra det er designen tradisjonell, med 105 taster som blant annet omfatter talltastatur for alle som bruker regneark. I tillegg kommer hurtigtaster for styring av lys, lyd og mediespillere.

HyperX lover dessuten at tastaturet tåler vann – men ikke cola.

Tastene er av membrantypen, i motsetning til dyrere tastaturer som gjerne er utstyrt med mekaniske tastebrytere.

Alloy Core RGB står stødig med en kampklar vekt på over en kilo. Tastaturet lyser i alle regnbuens farger i det man kobler det til, og det er en god ting. Bokstavene er nemlig ikke synlige uten belysningen. Dessuten er det praktisk når man sitter i et rom med svak belysning.

I daglig bruk er tastaturet behagelig og pålitelig, og det er forholdsvis stille når man skriver. Tastene har lang vandring og et tydelig klikk, men også ganske høy friksjon. Dermed havner det mellom to stoler:

Det er godt å skrive på, men friksjonen gjør det mindre egnet til store tekstmengder. Det er også bedre egnet til spill enn de fleste tastaturer, men uten den superpresise responsen man får med et «ekte» mekanisk tastatur.


Bra og dårlig:

+ Solid konstruksjon

+ God bakgrunnsbelysning

+ Tåler vannsøl

– Litt høy friksjon i tastene


Find en forhandler:

www.hyperxgaming.com/us/keyboards/alloy-core-rgb-membrane-gaming-keyboard

Konklusjon

HyperX Allo Core RGB et godt tastatur til prisen, og det er solid. Kresne spillere betaler nok heller litt ekstra for å få skikkelige mekaniske taster.

Spesifikasjoner

Merke
HyperX
Tilkobling
USB
Antall taster
105 + 10 snarveier
Lys i taster
Ja, flerfarget
Kabelengde
1,8 M
Annet
Tåler vann