Tastaturet kan oplyses i forudindstillede mønstre, eller du kan lave dine egne.

HyperX Alloy Elite 2

HyperX Alloy Elite 2 er et bunnsolid tastatur med kraftig belysning.

av Morten Skeldal Østergaard #Tastatur #HyperX
8.5

Dette er tastaturet for deg som virkelig vil ha mye lys i tastene. Vi har i hvert fall aldri sett eller prøvd et tastatur med kraftigere bakgrunnsbelysning.

HyperX Alloy Elite 2 bygger videre på forgjengeren som kom for et par år siden. Ikke alt har blitt bedre, men det er heller ingenting som har blitt dårligere.

Skrivefølelsen er gedigen. HyperX har selv utviklet bryteren som sitter under hver tast, og tastene gir akkurat passe motstand og et fint klikk når vi trykker på dem.

Belysningen er imidlertid svært fremtredende. Hele nederste halvdel av hver tast er gennemsiktig og kan lyses opp individuelt med kraftig LED-lys i alle regnbuens farger.

Du styrer lys og funksjoner i HyperX Alloy Elite 2 fra appen Ngenuity, som du kan laste ned gratis fra Microsoft Store i Windows 10. Ngenuity er ikke blant de mest oversiktlige programmene av denne typen og er ganske ugreit hvis du vil bruke mer avanserte funksjoner som makroer. De vanligste funksjonene er likevel lette å endre, og appen er kraftig forbedret sammenlignet med tidligere versjoner. Det er for eksempel en enkel sak å endre lyset i tastaturet slik at det passer til omgivelsene, sinnsstemningen eller spillet du spiller.

HyperX Alloy Elite 2 er ikke billig, men du får også kvalitet for pengene. Rammen rundt tastene er av stål, og hele tastaturet virker svært solid. Det eneste vi savner er en god håndleddstøtte. Det bør være standard i denne prisklassen.


+ Gode taster

+ Kraftig belysning

– Litt omstendelige innstillinger

Konklusjon

HyperX Alloy Elite 2 er et bunnsolid tastatur med kraftig belysning.

Spesifikasjoner

Merke
HyperX
Tilkobling
USB-kabel
Antall taster
111
Lys i taster
Ja
Kabelengde
1,8 meter