HyperX Alloy Elite RGB

HyperX Alloy Elite RGB har en klassisk og diskré design – til du starter lysshowet.

av #Tastatur #HyperX
7.0

HyperX Alloy Elite RGB er et klassisk mekanisk tastatur. Det er holdt helt i svart og ser ut som et hvilket som helst annet tastatur – helt til du slår på det pulserende lyset. Gjør du det, får du lysshow for alle pengene.

I tillegg til talltastatur for deg som bruker regneark, finnes det også knapper til å justere lyset og til å styre musikkavspilling og volum. Sistnevnte skjer via et riflet metallhjul som gir god respons når man bruker det.

I tillegg følger det med åtte ekstra taster med metallfinish. De er beregnet på dem som spiller en del, og som derfor har behov for å finne de viktigste tastene raskt.

Selve tastaturet føles solid og velkonstruert, ikke minst fordi det er så tungt. Med sine 1,5 kilo står det absolutt stødig, uansett hvor hektisk og voldsomt det går for seg når du skriver eller spiller.

Er du vant til å bruke et flatere tastatur, for eksempel på en bærbar pc, gir dette en litt annen opplevelse. Tastene har lengre vandring og krever noe mer kraft i anslaget, men det blir man fort vant til.

Klikkene fra tastene er også noe mer høylytte enn fra for eksempel en bærbar maskin, og det er definitivt hørbart på noen meters hold hvis du skriver hardt og fort. Dette er altså ikke tastaturet for deg som vil at tastaturet skal være så diskré og lydløst som mulig. Sammen med den høye prisen gjør det at tastaturet ikke er like optimalt for alle.

På baksiden finnes det en USB-utgang, og det er smart hvis du vil lade telefonen eller koble til en mus, da du slipper å lete på baksiden av pc-en.

 

+ God respons i tastene
+ Solid konstruksjon

– Støyer en del

Konklusjon

Vil du ha skikkelig utstyr og er villig til å betale for det, får du et solid og velfungerende, men høylytt tastatur hvis du velger HyperX Alloy Elite RGB.

Spesifikasjoner

Merke
HyperX
Tilkobling
USB
Lys i taster
Ja