Tasterne har meget kraftig baggrundsbelysning.

HyperX Alloy Origins

HyperX Alloy Origins er et godt opplyst tastatur med gode taster.

av Morten Skeldal Østergaard #Tastatur #HyperX
8.0

Bærbare datamaskiner har kanskje vent oss til middelmådige tastaturer som en nødløsning, men det er fortsatt en egen tilfredsstillelse å skrive på gode mekaniske taster.

HyperX har utstyrt sitt Alloy Origins-tastatur med selskapets egne brytere under hver tast. De gir en behagelig skriveopplevelse med en passe stor vandring (den avstanden tasten kan trykkes ned) og god motstand når du trykker på tastene.

Rammen som tastene er plassert på, er av aluminium, noe som bidrar til å understreke inntrykket av at tastene er uslitelige. Selv bunnplaten er av aluminium. Tastene er hevet litt over rammen, slik at de slipper ut lyset under dem. Det gir et flott lysshow når der er lys i alle tastene, men hvis man sitter i et halvmørkt rum, setter man også pris på muligheten til å dempe lysstyrken, slik at man kan fokusere på det som skjer på skjermen. Det er en velkommen detalj at beina som hever bakerste del av tastaturet har to innstillinger, slik at du i alt har tre høydeinnstillinger å velge mellom, da du selvfølgelig også kan la være å bruke høydejusteringen i det hele tatt.


+ God bakgrunnsbelysning

+ Svært solid

+ Behagelige taster

Konklusjon

HyperX Alloy Origins er et godt opplyst tastatur med gode taster.

Spesifikasjoner

Merke
HyperX
Tilkobling
USB-kabel
Lys i taster
Ja
Kabelengde
1,8 meter