Test av HyperX Alloy FPS Pro

Kingston HyperX Alloy FPS Pro

HyperX Alloy FPS Pro er et transportabelt og kompakt tastatur – på godt og vondt.

av #Tastatur #Kingston
8.2

Vi har prøvd Hyperx-produkter tidligere og vært svært imponert, og derfor var det med en viss spenning at vi tok for oss HyperX Alloy FPS Pro. Tastaturet er lite og lett å ta med seg, selv om det er relativt tungt. Vekten må imidlertid til for at det skal holde seg i ro når man bruker det. Kabelen kan til og med kobles fra for transport, slik at man slipper å vikle det rundt tastaturet.

Det er en smakssak, men for denne testeren er tastaturet litt smalt. Det føles som en mellomting mellom et normalt tastatur og et tastatur av det slaget man ellers finner på en bærbar pc, og jeg oppnådde aldri noen skrivehastighet å snakke om. Dessuten mangler talltastaturet som normalt sitter på høyre side, og jeg setter heller ikke pris på den smale Enter-tasten, som jeg bommet på adskillige ganger, fordi jeg er vant til en bredere tast.

Når man har først har vent seg til størrelsen og begynner å treffe tastene, så er det godt å skrive på de mekaniske tastene. Særlig mellomromstasten har en tilfredsstillende lyd og følelse som gjør at man aldri er i tvil om at man har truffet. Det finnes også snarveier for å justere volumet på musikkspilleren, og det er en fin detalj i hverdagen.

Forhandler og pris.

+Kompakt og lett å ta med

+Ekstra funksjonsknapper

+God respons

– Litt lite

Konklusjon

Kingston HyperX Alloy FPS Pro er et fantastisk tastatur, hvis det er greit for deg at det er så lite.

Spesifikasjoner

Merke
Kingston
Tilkobling
USB 2.0
Lys i taster
Ja
Kabelengde
1,5 meter