Logitech G Pro Keyboard

Logitech har skapt et enkelt tastatur som egner seg særlig godt for dataspill.

av Torben R. Simonsen #Tastatur #Logitech
8.9

Tilbehørsprodusenten Logitech har kommet med et nytt tastatur for dataspillerne blant oss. Logitech G Pro Keyboard ligger i den øvre enden av skalaen for hva et tastatur normalt koster.

Dyrere betyr ofte mer, men Logitech har gått mot strømmen og fjernet hele talltastaturet. Det gir et mindre og mer kompakt tastatur. Det er litt irriterende hvis man er en flittig regnearksbruker, men for alle andre frigjør det plass på bordet. 

Logitech har utviklet en helt ny tastteknologi – Romer-G, som i størst mulig grad skal gi følelsen av å skrive på et mekanisk tastatur, samtidig som selve tastetrykket krever mindre kraft, nærmere bestemt 45 gram. Likevel virker tastetrykket litt tungt – særlig når tasten skal holdes nede.

Det er mulig å stille inn lyset i tastaturet eller sørge for å endre funksjonen for enkelttaster, slik at man ikke kommer til å trykke på en tast som tar en helt ut av spillet i kampens hete. Det fungerer fint, og brukervennligheten når innstillingene skal endres, er førsteklasses.

Forhandler og pris:
www.prisjakt.no

 

+ Kompakt og robust

+ Enkel styring av oppsettet

+ USB-kontakt kan kobles fra

– Høy pris

 

Konklusjon

Kompakt tastatur som kan være på farten. Helt ny tastteknologi og mange smarte funksjoner.

Spesifikasjoner

Merke
Logitech
Tilkobling
USB 2.0
Antall taster
90
Lys i taster
Ja
Kabelengde
1,8 meter