Test av Logitech G413 Carbon

Logitech G413 Carbon

Logitech G413 er et behagelig mekanisk tastatur i en ren og enkel design.

av Christian Slot #Tastatur #Logitech
9.0

Allerede når man pakker det ut, er det nye mekaniske Logitech-tastaturet, G413 Carbon, annerledes enn de fleste tastaturer.

Mens mange av dagens tastaturer har en rekke mer eller mindre nyttige ekstraknapper og
-taster som tar plass og ofte er direkte skjemmende å se på, er G413 tingen for deg som setter pris på det enkle og funksjonelle.

Her finnes ikke andre knapper og taster enn de du faktisk har bruk for, og tastaturet er fremstilt i børstet svart aluminium med svarte taster. Vekten på over en kilo gjør imidlertid at dette først og fremst er et tilbehør for stasjonær bruk.

Vi testet Logitech G413 Carbon både til tekstdokumenter, der det først og fremst er skrivefølelsen som teller, selv om det naturligvis er individuelt, og i skytespill, der presisjonen er viktigst.

G413 Carbon er utrolig behagelig å skrive på. Tastaturet føles presist i spill, samtidig som det er nesten lydløst i bruk, i hvert fall sammenlignet med andre mekaniske tastaturer.

Spillentusiaster foretrekker som regel tastatur med mekaniske taster, fordi det gir bedre respons. Det er også mer holdbart, men dessverre ofte ganske dyrt.

Det følger også med et ekstra sett «spilltaster» til utvalgte taster på G413. Hettene til disse tastene har en fordypning, uten at det spilte noen nevneverdig rolle for opplevelsen. Det følger også med et program som kan brukes til å programmere F-tastene til å utføre visse kommandoer med et enkelt tastetrykk.

 

Forhandler og pris:
Pricerunner

+ Behagelige tastetrykk
+ God og enkel design
+ Spilltaster kan programmeres i medfølgende program
– Tungt

Konklusjon

Logitech G413 Carbon er et godt valg hvis du vil ha enkel design og et tastatur som er stille i bruk.

Spesifikasjoner

Merke
Logitech
Tilkobling
USB
Lys i taster
Ja
Kabelengde
1,8 meter