Logitech G512 Carbon

Logitech G512 Carbon er et velkonstruert tastatur med god respons i tastene.

av Niklas Ernst #Tastatur #Logitech
7.9

Logitech G512 er et enkelt og bunnsolid tastatur. Det er svart, kantete og klassisk – og ser kanskje litt utdatert ut når man tar det ut av esken. Særlig fordi bokstavene på tastene er mye mørkere enn normalt og går i ett med resten av det svarte tastaturet. Det er imidlertid utstyrt med lys, som du kan tilpasse helt etter egen smak fra Logitech-programmet på maskinen. Du kan også bruke tastaturet uten å installere noe som helst.

Overdelen av det 928 gram tunge tastaturet er lagd av en aluminiumslegering som gir et rått og industrielt utseende. Selve tastene har god størrelse og gir fra seg et perfekt klikk når man trykker på dem. Det er likevel ikke så høyt og voldsomt som på mange lignende tastaturer. Tastene sitter akkurat passe høyt og gir god respons når man skriver. Det gjør tastaturet til en sann fornøyelse å bruke, også under timelange arbeidsøkter.

Derimot blir du skuffet hvis du vil ha et tastatur med mengder av ekstrafunksjoner. Her finner du bare de vanlige tastene. Det betyr at du for eksempel må trykke på Fn- og pausetasten for å skru opp volumet. Du får altså ikke separate medieknapper. Tastaturet har USB-utgang, og det er praktisk hvis du vil koble til tilbehør som mus eller en ekstern harddisk.

Selve tastaturet er forøvrig en litt enklere versjon av Logitech G513, men uten håndleddsstøtte og utskiftbare taster. /NIK

+ Enkelt, klassisk utseende
+ Perfekt tasterespons

– Litt heftig pris

Du kan lese mere om tastaturet her:
www.logitech.com/G512

Konklusjon

Hvis du er villig til å betale 1400 kroner for et tastatur, har Logitech G512 god mekanisk kvalitet, det ser bra ut og gir en suveren skriveopplevelse.

Spesifikasjoner

Merke
Logitech
Tilkobling
USB
Lys i taster
Ja
Kabelengde
1,8 meter