Test av Logitech G513 Carbon

Logitech G513 Carbon

Logitech G513 Carbon er et realt tastatur, men passer ikke alle.

av #Tastatur #Logitech
7.9

G513 Carbon er det nyeste mekaniske tastaturet fra Logitech. Slike tastaturer er ofte beregnet på dataspillere, men det er flere enn dem som vil sette pris på skikkelig respons i tastene. Det følger med fire ekstra taster, nemlig W, A, S og D, fordi det er disse som raskest blir slitt ut av spillere.

G513 Carbon er designet i børstet aluminium som gir flott finish og en solid og god følelse. Med tastaturet følger også en håndleddsstøtte, som riktignok ikke kan festes på tastaturet. Det er ingen god løsning. Det er nemlig fort gjort at støtten og tastaturet glir fra hverandre som en følge av naturlige håndbevegelser.

På baksiden av tastaturet er det en USB-inngang, slik at det er lett å koble til for eksempel en mus via tastaturet. Det er svært praktisk.

Tastene på det mekaniske tastaturet gir altså god respons når du skriver, og det er hele poenget med slike tastaturer. Personlig er jeg likevel ikke altfor begeistret, ettersom tastene også krever ganske kraftige trykk. Dette er imidlertid svært individuelt, så jeg anbefaler helt klart at du prøver tastaturet før du bestemmer deg for å kjøpe.

I programvaren fra Logitech kan du som vanlig velge en rekke forskjellige innstillinger for bakgrunnsbelysningen i tastaturet.

 

Laveste pris på Logitech G513 Carbon finner du her.

+ Solid følelse

+ Medfølgende utskiftbare taster

– Håndleddsstøtten kan ikke festes til tastaturet

– Tastene føles litt harde

Konklusjon

Logitech G513 Carbon oser av kvalitet. Det er likevel flere designvalg som kan være et problem for enkelte. Derfor foreslår jeg du prøver tastaturet før du handler.

Spesifikasjoner

Merke
Logitech
Tilkobling
USB
Lys i taster
Ja
Kabelengde
1,8 m