Test av Logitech G613

Logitech G613

Et seriøst trådløst mekanisk tastatur som fungerer like godt som kablede rivaler.

av Peter Skovbjerg Jensen #Tastatur #Logitech
8.8

Logitech G613 er et tastatur med en enkel og fin design. Tastaturet er ganske stort og tungt, mest på grunn av håndleddsstøtten, som ikke kan fjernes.

Det kan være et problem hvis du regner med å ha med tastaturet når du reiser eller har begrenset plass på skrivebordet. Tastaturet har egne medieknapper, og det er en liten bonus som vi savner på mange nye tastaturer. Derimot er ikke tastene på G613 bakgrunnsbelyst, og det er faktisk en betydelig mangel hvis du ofte jobber med tastaturet i et halvmørkt rom – men det har en god grunn.

G613 er nemlig trådløst, og derfor drives det av batterier. Som en følge av at man har spart på mer strømkrevende funksjoner, lover Logitech at tastaturet holder det gående i helt opptil 18 måneder på et par AA-batterier.

Vi opplevde aldri problemer med det trådløse tastaturet under testen. Det var absolutt ingen merkbare forsinkelser eller tilkoblingsproblemer, noe som ellers er grunnen til at mange sverger til tastaturer med kabel.

 

Lavest pris på Logitech G613 finner du her.

 

+ Behagelig mekanisk tastatur

+ Ekstremt lang batterilevetid

+ Like raskt som kablede tastaturer

– Ingen bakgrunnsbelysning

Konklusjon

Logitech G613 er fullt på høyde med kablede konkurrenter, og fraværet av bakgrunnsbelysning er den eneste negative effekten av trådløsheten.

Spesifikasjoner

Merke
Logitech
Tilkobling
USB & Bluetooth
Lys i taster
Nei