Logitech G915 TKL

Kvaliteten på Logitech G915 TKL er svært høy. Det er prisen også.

av Morten Skeldal Østergaard #Tastatur #Logitech
9.4

Vi konstaterer at prisen på dette nye trådløse tastaturet fra Logitech er svært høy, men så er også dette et produkt i absolutt toppklasse.

Tastaturet fungerer best med sin egen USB-adapter i pc-en. Da er du garantert lynrask tilkobling, og du slipper å rote rundt i Windows-innstillingene for å finne tastaturet mens du søker etter Bluetooth-enheter. Selvfølgelig er det alltid fint å ha begge mulighetene. Vi vekslet forsøksvis mellom å bruke G915 sammen med en pc via USB-adapteren og med en smarttelefon via Bluetooth. Det fungerte helt problemfritt.

Tastene er av bunnsolid mekanisk kvalitet, og det samme adjektivet kan brukes om rammen de er montert i. Skal vi være veldig pirkete, ville det vært fint hvis tastene hadde litt lengre vandring, slik at man fikk bedre følelse med tastetrykket. På den annen side er det sikkert brukere som foretrekker at tastene bare er raskest mulig.

Det sitter en rad med medietaster over de vanlige tastene, og du får også et praktisk, bredt rullehjul til å justere lyden på pc-en. Helt ute til venstre finner vi fem taster som du selv kan tilordne ulike funksjoner ved hjelp av det tilhørende innstillingsprogrammet fra Logitech.

Vi fikk litt mer enn fire arbeidsdagers batteritid fra tastaturet. Da viste en batteriindikator øverst på tastaturet at det var i ferd med å slippe opp for strøm.

G915 lades med en medfølgende USB-kabel. Du kan også bruke tastaturet mens det lades, så det er ikke noe problem hvis du skulle slippe opp for strøm mens du sitter og jobber.


+ Svært høy mekanisk kvalitet

+ Både Bluetooth og USB-adapter

+ Gode medietaster og volumjustering

Conclusion

Kvaliteten på Logitech G915 TKL er svært høy. Det er prisen også.

Spesifikasjoner

Merke
Logitech
Tilkobling
Bluetooth eller USB-adapter
Lys i taster
Ja