Med de tre hvite tastene kan du veksle mellom for eksempel pc og telefon.

Logitech K780

Logitech K780 er for deg som vi ha ett trådløst tastatur som virker til alt.

av #Tastatur #Logitech
8.7

Man kan nesten ikke være bekjent av å kalle Logitech K780 for et Bluetooth-tastatur. Logitech selv bruker betegnelsen «multi-device», og det er treffende. Det virker nemlig sammen med mange forskjellige enheter.

Du kan faktisk koble sammen tastaturet med iPad/iPhone, Mac-maskiner, Android-nettbrett og -telefoner samt Windows-pc-er. Du må heller ikke ha Bluetooth i de enhetene tastaturet kobles til, da det følger med et USB-adapter som kan kobles til en pc eller Mac for å koble til via det.

Du kan til og med koble tastaturet til tre enheter samtidig og skifte mellom dem med et tastetrykk. Det lærer man fort å sette pris på hvis man for eksempel er i ferd med å skrive på pc-en og vil bytte raskt til telefonen.

Logitech K780 har en fastmontert rille bak den øverste tasteraden. Der kan du plassere nettbrett eller telefon, slik at det eller den står stødig og godt. Bortset fra de runde tastene er K780 utformet som et vanlig pc-tastatur. Det har en rekke med snarveistaster øverst, og på høyre side sitter et talltastatur for deg som er glad i regneark.

Tastaturet skal ikke lades opp. I stedet bytter du de to AA-batteriene som sitter bak nettbrettholderen. Der finner du også den lille USB-adapteren som kan koble sammen tastaturet med en pc som ikke har Bluetooth. Tastaturet er imidlertid ganske tungt, så det er nok ikke det beste valget hvis du ofte har behov for å ta det med på farten.


+ Kan bytte mellom tre enheter

+ Numerisk tastatur

+ Kan også brukes uten Bluetooth


Laveste pris:

www.prisjakt.no

Konklusjon

Logitech K780 er for deg som vi ha ett trådløst tastatur som virker til alt.

Spesifikasjoner

Merke
Logitech
Tilkobling
Bluetooth
Lys i taster
Nei